Azonnali lelki tisztulás

Vélemények

Szeretnél e változást az életedben ahogyan ezek az emberek?

2021.július elején olyan állapotban voltam, hogy naponta többször gondoltam arra, hogy a vonat alá vetem magam. Fájt a gyomrom, alig bírtam bejárni dolgozni, szorongtam, napi rutin feladatok is gondot okoztak, alig éltem. Pedig nem lett volna igazán okom erre, fantasztikus családom, három szuper gyerkőcöm van, barátaim, munkahelyem. Emberekkel is nehezemre esett találkozni, a természetbe vágytam csak, igaz, ezekben a napokban már oda sem. Az elmúlt években sokszor nem voltam jól, voltak időszakok amikor rosszul éreztem magam, volt amikor az okát is tudtam és volt amikor nem. De ez a mostani állapot borzalmas volt. Ekkor találkoztam Hajnalkával, akivel a férjem került először kapcsolatba.

Amikor először beszéltünk, a levegővétel is fájt, nehezen beszéltem, mélyebb hangon, gyomrom nagyon fájt.

Az első telefonos kezelés alkalmával Hajnalka elmondta, hogy mit érez velem kapcsolatban, és hogy mit lát, valamint elkezdte a gyógyítást.

Sok olyan motívumot látott, amely meglepő volt számomra, valamint a többi kezelés során is felfedeztem olyan „ismerős” képeket, amelyekkel valahogy kapcsolatba kerültem már életem során. Ilyen például a fa, sokszor rajzolok fákat gyerekkorom óta.

Az első kezelés során megtanulhattam a rezgésszintemelő légzést, valamint, hogy mit képzeljek el, hogy a gyomromból eltűnjön a fájdalom. A kislányomnak is voltak tünetei akkor elég erősen. Szorongás, hasfájás, pánik, mindenféle fájdalom, panaszkodás. A második kezelés alkalmával már ő is gyógyult rajtam keresztül.

Az első 3-4 kezelés során egyszer egy hét kimaradt, az érezhető volt, mert jobban visszaestem, valamint az elején még nehezen tudtam kimozdulni a negatív gondolatokból, de az energiaszintem egyre jobb lett. A második kezelés alkalmával többet beszélgettünk is, szenzitív emberként nagyon megviseltek az emberekkel való találkozások, a munkahelyi problémák, feszültségek, mások gondjai. Ahogy a kezelések alkalmával emelkedett a rezgésszintem, úgy történtek változások körülöttem. A munkahelyemen például olyan személyi változások történtek, amelyről épp a kezelés során beszéltünk, amitől másnap teljesen ledöbbentem, hogy ilyen létezik.  A további alkalmak során még több instrukciót kaptam a rezgésszintem emeléséhez.

Július végén sikerült személyesen is találkozni, amely nagyon mély, meghatározó élmény volt, éreztem az energiát, melegséget, emelést.

Egyszer volt egy szívfájdalmam, de Hajnalka egy pontot nyomott és el is múlt. A kislányom is részt vett a kezelésen, utána már jobban volt.

Augusztus második felében pedig annyi energiám volt, hogy el tudtam menni egy tömegrendezvényre, a férjem céges programjára és ott sem ment el az energiám, sőt, meglepően sokat beszélgettem, jókedvű voltam, segítettem a páromnak, jól éreztem magam igazán és másnap is jól voltam.

Sok új tervem született mostanában, amelyekre eddig esetleg csak gondoltam, vagy még azt sem, de most lépéseket is tettem értük. Több az energiám a napi teendőkhöz, a gyerekekhez, a férjemhez, olykor a főzéshez, amit még élvezek is, valamint újra szeretek zenét hallgatni, táncolni, a sportra még kell egy kis erő.

Hajnalkától tanultam, hogy a telepátia is mire képes. Azóta sok különös dolog történt, amikor próbálom alkalmazni a telepátiát, legtöbbször úgy is történnek a dolgok, vagy olyat cselekednek a személyek.

A 9. kezelés előtt annyi energiám volt, hogy már alig tudtam mit kezdeni vele, nagyon sok mindent megcsináltam abban az időben, szinte forró volt belül a testem és tele voltam szeretettel. A következő héten már valamelyest nyugodtabb voltam, nem pörögtem úgy, mint előző héten, kiegyensúlyozottabban jött az energia. Itt az utolsó kezelések során úgy igazán „felébredtem” érzésem volt, kezdem látni a fényt az alagút végén, szinte már meg sem jelenik az a bizonyos negatív gondolat, persze olykor-olykor előjön vagy más negatív gondolatok, de egyre ritkábban, mintha nem is engedné már be az agyam, ha szomorú is vagyok valami miatt, az energiaszintem nem megy a mínuszba. Sokszor azt érzem, hogy bizonyos földi dolgok nem érdekelnek, ami előtte is már egy ideje így volt, csak most tisztábban látom a dolgokat, hogy tudok gondolkodni és nem jön be állandóan a sok negatív érzés vagy szorongás. Jobban tudok koncentrálni bizonyos dolgokra. Úgy érzem, hogy sok emberhez nem tudok kapcsolódni, de ez már nem okoz annyi szorongást és rossz érzést, mint azelőtt. Inkább egy felismerés, hogy máshogy, másokkal kellene az időt tölteni, akikkel tudok kapcsolódni. Ezáltal az elért rezgésszintemet is fenntudom tartani mert nem merítenek le az emberi találkozások.

A fénykristályok sokat segítenek a mindennapokban, amiket Hajnalka tanított meg, hogyan használjam őket.

Sokat kell még tanulnom, hogy ne merítsenek le problémák, emberek, de azt hiszem, nagyon jó úton haladok Hajnalkának köszönhetően. Sokat kell még tanulnom, hogy mit csináljak másképp, de sok mindent már alkalmazok.

Szorongás, kisiskolás érzelmi blokk, félelmek oldása

Kisfiam 2 osztályos és a tavaszi karantén sajnos viselkedésében negatív hatásokat okozott. 6 hónap otthon töltött idő alatt nagyon megszokta a közelségemet és mivel amúgy is anyásabb nehéz volt az iskolában a szeptemberi kezdés.

Minden nap sírással kezdődött és azzal, hogy nem akar menni iskolába több mint 1 hónapon keresztül.

Az első óra is sírással telt el és zárkózottabb lett. Hajnikától kértem segítséget, hogy ha van rá mód rajtam keresztül oldja és kezelje a kisfiamat, hogy megoldódjon ez a probléma.

Megtörtént a tisztítás és ezt követően már másnap sírás nélkül indultunk a suliba és az iskolában sem volt semmi probléma.

Örülök, hogy ez ilyen hamar és ennyire könnyen ment…

Lelki és testi kimerültség

Amikor júliusban rátaláltam a Facebookon Hajnalkára és a Léleképítő weboldalára, életem egyik nagyon nehéz időszakában voltam. 2015 óta 1 év kivételével szinte minden éven elhunyt egy közeli hozzátartozóm, munkahelyet kellett váltanom, és eléggé stresszes időszakot éltem meg. Különböző jellegű fizikai tünetek kezdtek megjelenni, egy sor vizsgálatot elvégeztek, de tulajdonképpen konkrétum sosem lett megállapítva.

A kezdeti enyhébb zsibbadásos, különböző gyulladásos minden ok nélkül megjelenő tünetek egészen odáig jutottak, hogy éjszaka nem tudtam aludni, heves szívdobogásra ébredtem, zsibbadtak a karjaim.

Folyamatos nap közbeni remegések a testem különböző pontjain, nem bírtam hosszabb ideig állni, mert elkezdett remegni a lábam. Folyamatos feszültség érzés a nyakamban, és egyéb kellemetlen tünetek. Úgy hívtam fel a Léleképítő honlapján megtalálható egyik telefonszámot, hogy teljesen kétségbe voltam esve, nem akartam újabb kivizsgálásokat, de éreztem, hogy valamit tennem kell. Soha senkitől nem hallottam Hajnalkáról, csak véletlenül egyszer felhozta a Facebook a weboldalát.

Amit tudni kell, hogy én soha nem hittem nagyon a spirituális dolgokban, elég nehezen nyílik meg a bizalmam az ilyen dolgok felé, úgy gondolom, hogy nagyon sok olyan ember foglalkozik gyógyítással, de a tényleges gyógyulás sok esetben elmarad. Csak annyit kértem az Istentől, hogy az első kezelés alkalmával, legyen valami jel, ami alapján el tudom dönteni, hogy átverésről van-e szó, vagy tényleg tudnak nekem segíteni.

A sors valahogy úgy intézte, hogy olyan állapotban érkeztem meg, akkora feszültség volt bennem nyilván az izgalom miatt is, hogy már szó szerint rosszul éreztem magam. Jeleztem is Hajnalkának rögtön elkezdte a kezelést, és egy fantasztikus dolog történt velem.

Először is úgy feküdtem ott mintha mozdulni sem bírtam volna, folyamatosan bizsergést éreztem a két karomban, már csak azért mozgattam az ujjaimat, mert azt hittem, hogy nem tudom mozgatni sem őket. Éber álom szerű volt az egész, folyamatosan jöttek a képek, olyan személyeket láttam, különböző szituációkban, akikkel még soha nem találkoztam, mindenféle abszurd kép, és közben egy folyamatos olyan nyugodtság érzés lett úrrá rajtam, amelyet már nagyon, nagyon régen nem tapasztaltam. Úgy keltem fel az egy órás kezelés után, hogy csattantam szét a boldogságtól, nem hittem el azt, ami történt velem, a tüneteim 80% az első kezelés után elmúlt, hazafelé az összes ismerősömet, rokonomat felhívtam, akik tudták, hogy hová mentem, és aggódtak értem, és boldogan meséltem nekik, hogy mi történt velem.

Nem minden kezelés volt ennyire átütő, de az érzés, hogy valami áramlik rajtam, és szinte eggyé válok az ággyal az minden kezelésen megmaradt, és folyamatosan javult az állapotom.

Jeleztem, neki körülbelül a negyedik kezelés alkalmával, hogy hétvégén elkezdett fájni a lábam, és erre egy másik módszerrel kezdett kezelni. Fizikailag nem csinált semmit, csak rám helyezte különböző helyeken a kezét. Melegséget, erős fájdalmat éreztem, hason feküdtem, oldalra volt fordítva a fejem, és a melegség és fájdalom miatt éreztem, hogy az izzadtság folyik a fülembe. Már szólni akartam, hogy talán fejezzük be, de bírtam még. Vége lett a kezelésnek, és elmúlt a lábfájásom! Folyamatosan figyelemmel kísérte az állapotom Hajni, és ajánlott olyan termékeket, amelyek segítenek a testem fizikai, sejt szintű javulásában is. Ettől is tartottam az elején, de már most pár hét után érzem, hogy itt sem csalódtam, plusz az első kezelés olyan volt, hogy tudtam, hogy amit a kezelésen kapok, és amit Hajni ajánl nekem az csak jó lehet, és így is volt! Úgy gondolom, nagyon sokat köszönhetek neki, csak ajánlani tudom mindenkinek őt, remek ember, és tényleg segít.

Karantén helyzet hatása egy édesanyánál

Az ember nem mindig úgy reagál bizonyos szituációkban, hogy azt szeretné főleg olyan helyzetben, amit eddig még nem ismer. Én egy 2,5 éves kisfiú anyukájaként nagyon nehezen éltem meg a karantén időszakát!

Mindig is pörgős, vidám, nehezebb helyzeteket is jól kezelő embernek vallom magam, de ez az időszak olyan dolgokat váltott ki belőlem, amit nem is gondoltam volna addig.

Olyan tünetek jelentkeztek nálam, mint enyhe légszomj, heves szívdobogás, rossz közérzet, koncentrációzavar, negatív érzések, gondolatok felerősödése.

A tünetek jelentkezését követően hamar rájöttem, hogy valami nincs rendben és nagyon rövid időn belül változtatni akartam. Az interneten kezdtem kutakodni, vitaminok relaxációs gyakorlatok, alternatív gyógymódok után. Mindenképpen természetes megoldást szerettem volna a problémámra, véletlenül sem gyógyszerekben gondolkodtam.

Éreztem, hogy lelkileg is helyre kell magam billenteni, hogy fizikálisan is egyensúlyba kerüljön a szervezetem. Még csírájában szerettem volna megoldást találni. Addig- addig gondolkodtam, hogy eszembe jutott, hogy utánanézek mivel foglalkozik egy természetgyógyász. Így találtam rá Bencze Hajnalkára. Több természetgyógyász profilját is megnéztem, ő volt az, akinek bizalmat szavaztam.

Két, három nap gondolkodás után felhívtam, gondoltam azzal nem vesztek semmit. Már az első telefonbeszélgetésünk alkalmával nagyon türelmes és segítőkész volt Hajnalka még úgy is, hogy teljesen ismeretlenül rázúdítottam a problémáimat. Szinte hihetetlen, de már a telefonbeszélgetés is adott egyfajta nyugalmat. Megbeszéltünk egy időpontot az állapotfelmérésre.

Nagyon izgatottan mentem az első időpontra, de mindenben segített mindent elmagyarázott. A fizikális tüneteim már az első egy-két alkalom után érezhetően javultak. Nem volt légszomj, heves szívdobogás stb. Ami nehezebben ment az a negatív gondolatok, félelmek feloldása. Azok is fokozatosan realizálódtak de kicsit lassabban.

A kezeléseket illetően voltak napok amikor egy- egy tünet vagy gondolat visszaerősödött, de megbeszéltük, hogy ez természetes folyamat és nem kell megijednem tőle. A kezelések mellett nagyon sok jó tanácsot is kaptam, valamint több otthon végezhető gyakorlatot is elsajátítottam, amit Hajnalka tanított nekem.

Ami még fontos, hogy nagyon sok új dolgot megtudtam magamról és egyfajta fejlődésen, tudatosság változáson is átmentem.

A kezelések alatt meditatív állapotba kerültem, könnyed csiklandozás szerű kellemes érzések futkostak testemben. Nyugalmat éreztem mindig.

Hálás vagyok Hajnalkának a segítségért!

Takács Eszter(Nyíregyháza)

Lelki, mentális szétesés és pánik

A problémáim először a márciusban bevezetett karantént követően jelentkeztek.

Ezek részben– úgy gondolom – köszönhetően a sok kirándulásnak, természetjárásnak a nyáron csökkentek, ugyanakkor a home office-nak nem mondhattam teljesen búcsút, ezért rögtön kaptam is a másik oldalról a súlyosbító tényezőt. A párom próbált teljes mértékben támogatni.

Tisztában volt vele, hogy elég nagy lelki teher bezárva lenni a négy fal közé, ezért esténként amikor csak lehetett sétáltunk, hétvégéken kirándultunk, lehetőség szerint találkoztunk barátainkkal.

Ennek ellenére októberben eljutottam arra a szintre, hogy úgy éreztem magam, mint egy biorobot, aki csak azért van, hogy dolgozzon.

Kezdtem nem látni az értelmét az életnek. Sokszor elkapott az érzés, hogy teljesen felesleges vagyok, számára is csak teher és mindenkinek jobb lenne, ha nem is lennék. Erre rátett a munkahely is. Egy dolgot legalább 3-4 féleképp kellett elkészítenem, sosem volt jó semmi, ki nem mondott elvárásként éltem meg és éreztem, hogy a határidők miatt jó párszor hétvégén, és esténként is séta helyett dolgozni kellett.

Hiába lett a végén jó, vagy sikeres, amit csináltam, azon kívül hogy el lett fogadva, pipa az egészre, egy kis pozitív megerősítés sosem jött. Emellett jött egy olyan érzés is, hogy a nap 24 órája kevés, mindig kifutok az időből, nincs idő semmire.

Hajnalka már a páromat is kezelte egészségügyi probléma miatt, így nem volt számomra ismeretlen, tisztában voltam vele, mire képes. Ennek ellenére – mivel, ha belegebedek se kérek segítséget, míg a végsőkig el nem jutok – bele telt pár hétbe, önmagam győzködésébe, hogy megkeressem. Ez akkor jött el, mikor októberben mentálisan, lelkileg teljesen szétestem.

Mindegy mit szólt hozzám a párom, ha olyanom volt, elkezdtem sírni. Dolgozni úgy ültem a gép elé, hogy minden bajom volt. Azt vártam, hogy most mi nem lesz jó megint? Mit kell megint átdolgozni? Ekkor jött el a pillanat, hogy vagy segítséget kérek, vagy kész és teljesen darabjaimra hullok.

Felhívtam Hajnalkát, és hosszan beszélgettünk. Már maga ez a beszélgetés is jó volt. Kétségekkel mentem az első kezelésre: „Kell ez nekem?” Hát igen, kellett. A kezelést követően Hajnalka rámutatott, hogy a munkahely által közvetített energiák milyen negatívak, károsak számomra. Másnap mielőtt leültem dolgozni, automatikusan vettem elő a szelenit marokkövemet és tettem magam mellé.

Közben arra gondoltam, azt mondtam gondolatban ezeknek a negatív energiáknak, hogy nincs felettem hatalmuk, mert én a Fényhez tartozom.

A kezelések óta könnyebben viselem a munka okozta stresszt, egyre többször vagyok ura a helyzetnek.

Kezelések alkalmával szinte alig ér hozzám Hajnalka, már érzem az energiát, ahogy áramlik az egész testemben, a fejem búbjától a talpamig. Sokszor úgy érzem, mintha lebegnék, valahol teljesen máshol járnék. Kezelések közben Hajnalka mindig mondja mit lát, milyen blokkokat sikerül feloldani, és én is milyen üzeneteket kapok az ő „égi csatornáján” keresztül. Én pedig kíváncsian várom mindig a következő alkalmat, hogy mit sikerül megoldanunk, milyen további információkat kapok rajta keresztül.

A kezelések melletti otthoni meditációs élményeimet is megosztanám melyet Hajnalka segítségével sajátítottam el.

A meditációban az agyamat úgy gondolom, sikerült teljesen kikapcsolni. Mintha nem is a szobámban lettem volna. Hasonlítható a testnélküliséghez.

Másik alkalommal, szintén meditáció közben, úgy éreztem, hogy szinte lebegek. És bevillant egy gyönyörű tájkép, mint mikor egy magas hegyről néz szét az ember a körülötte lévő hegyes-dombos tájra. Először megdöbbentem milyen szép, és jött a gondolat? megérzés? Vereckei hágó és folytatta is egy hang a "fejemben": "Verecke híres útján jöttem én, fülembe még ősmagyar dal rivall". Mintha a gyökereimet találtam volna meg.

Köszönöm az eddigieket és várom a folytatást a további emelkedést…

Ágnes megtapasztalási és megélései a Lélekemelés során!

Az emberek írásaiban ott van az Ő lelkük, amivel az energiák szintjén találkozunk. Számomra is felemelő és örömteli csodák történtek minden egyes alkalommal amikor együtt gyönyörű világokba emelkedtünk, különleges állapotokat megélve. Örülök, hogy kedves, finom lelked visszatalált abba a rezgésbe és harmóniába, aki Te vagy!

Egy nagyon nehéz, több családi veszteség és embert próbáló feladatokkal teli időszak végén találtam Hajnalka oldalára. Rögtön éreztem vele a kapcsolódást, rezonáltak az olvasottak és erős késztetést éreztem, hogy kapcsolatba lépjek Vele.

Már az első telefonbeszélgetés alkalmával éreztem egy nagyon erős nyugalmat árasztó energiát, ami az akkori borús lelkemre ”instant” hatott.

A kezelések és a vezetett meditációk hatására visszakaptam magamat, az energiámat, a hangulatomat.

A melankólikus, utolsó pillanatig mind testileg mind lelkileg kifáradt állapotot felváltotta egy nyugodt belső harmónia. Visszakaptam a belső tartásom, visszakerültem az útra, megszünt a hiábavalóság érzése. Bizonyos implulzusok érzékelése kiélesedett, megtapasztaltam a dolgok “univerzalitását”, hogy semminek nincs vége, hogy minden változik és hogyan tudom az olykor még megbillenő belső egyensúlyomat visszaállítani. Édesapám elvesztése és az átélt traumák továbbra is fájó emlékek, de nem lélekbe, húsba vágóak többé. Megkaptam a lelki békét, az elfogadást. Megtapasztaltam az érzések elengedésének felszabadító élményét. Bár lezártuk a közös munkát úgy érzem, hogy a folyamat még mindig zajlik, még mindig gyógyulok és még mindig hatnak a kezelések.

Hálával gondolok Hajnalkára és a csodákra, amit Vele tapasztaltam meg mind lelki és fizikai síkon a meditációk alatt és után is!

Evelin élményei

2-3 éve kezdődtek a tüneteim: fejfájás, rossz közérzet, hormonális problémák. Rájöttem, hogy változtatnom kell az egészségemen.

Egy időben szedtem gyógyszert, hol jó volt, hol rosszabb. Elhatároztam természetes megoldást keresek a fizikai problémámra. Éreztem lelkileg is meg kell erősödnöm. Ekkor találtam rá Bencze Hajnalkára.

Nem vártam egyből fel is hívtam, tudtam ő az, aki tud nekem segíteni. Egyeztettünk időpontot állapotfelmérésre. Megbeszéltük, hogy távkezelésben fogjuk kezdeni, mert elsőnek nem tudtam elmenni. Ami az első kezelés alatt történt arra nem gondoltam.

Egyszerűen csodálatos és felemelő érzés fogott el. Ebből máris tudtam, hogy a többi kezelést is ilyen pozitív élménnyel fogom átélni. Leírhatatlan szavakkal, szinte rögtön jöttek az energiák minden egyes alkalommal. Az eddigi tapasztalataim során tudatosult bennem, mi a legfontosabb az életben, és eszerint kell cselekednem.

A testemben teljes nyugodtságot, melegséget éreztem, mély meditatív állapotokba kerültem. Intenzíven éreztem a fejemben, és a szerveimnél az erőteljes energiát, melyekhez színes fények, kristályok, szimbólumok, angyalok társultak. Olyan dolgok kerültek a felszínre, melyek hatással vannak rám a jelenben is.

Sokszor éreztem szeretetet, örömöt, békeséget, mely átjárta szívemet és lelkemet.

Homlokomnál kimondottan éreztem mindig a forróság érzetet. A kezelések után is folytatódtak nálam a tapasztalások. Borzasztó erőteljes energiaszint megemelkedést éreztem, ez pozitív hatással van rám a hétköznapi életben, és a munkahelyemen. Ezáltal növekedett az önbizalmam is.

Elmondhatom, hogy az eddigi kezelések nagyon nagy belső és külső változásokat hoztak számomra, ezáltal javult az egészségügyi, testi, és lelki állapotom, valamint a belső harmónia szintem egyensúlyba került. Nagyon hálás vagyok Hajnalkának, nélküle nem jutottam volna el idáig, és nem élhetném meg a csodás kezelések során átélt élményeket.

"Ép testben ép lélek".

Mindig nagy szeretettel és örömmel várom a következő távkezelést!

Andrea élményei és érzései

A problémáim a korlátozások, majd a home office bevezetését követően kezdtek el jelentkezni, még az előző évben. Októberre mentálisan, lelkileg szétestem. Ekkor kezdtem el Hajnalkához járni kezelésekre, aki nagyon sokat segített. Ekkor még személyesen kerestem fel és már az első alkalom nagyon sokat segített. Eljutottam oda, hogy az általa megismert meditációs technika segítségével sikerül felvértezni magam lelkileg a mostani negatív energiák ellen.

Persze előfordul, hogy egy-egy negatív hatás jobban megérint, a folyamatos home office a bezártság érzetét kelti és szükségem van a segítségére.

Hajnalka felajánlotta, hogy próbáljam ki a távkezelést, páciensei közül sokan távkezelésben részesülnek a távolság miatt, hatásosságát tekintve pedig semmivel sem rosszabb, mint ha fizikailag is ott lennék nála.

Kíváncsian vártam az első alkalmat, és valóban.

A kezelés megkezdésekor beszélgettünk röviden a problémáimról, majd hozzáfogtunk a kezeléshez.

Rögtön éreztem a már ismerős energiákat.

Kezelés közben Hajnalka folyamatosan mondta azokat a képeket, amiket látott, és azokat az üzeneteket, amiket számomra küldtek rajta keresztül. Közben olyan érzésem volt, mint ha lebegnék, teljesen máshol járnék és végtelen szeretet és hála öntött el.

A meditációkat két kezelés közt is végzek. Hatását tekintve szinte olyan erősek, mint a kezelések. Bevillan egy-egy kép, név, évszám, pár szó, ami a fülemben cseng és tudom, hogy az mind valami üzenet számomra. A legutóbbi távkezelést követően végzett meditáció közben egyszer csak azt láttam, hogy egy kéz nyúl felém segítőn. Éreztem, hogy a Teremtő jelez számomra, hogy bízzak benne, mert segít. Csak kérni kell.

Krónikus fáradtság, krónikus állandósult fizikai fájdalom a testben, lelki és testi kimerültség

Beában egy erős lelket ismertem meg, tudtam az első telefonos beszélgetésünk alkalmával, hogy itt egy komoly feladat áll előttem. Nem a testi és fizikai fájdalmak miatt, hanem a mindezek mögött lévő energiák miatt.

Nagyon fontos azt megérteni, ha a lélek nem tud szabadulni magától bizonyos energiáktól, akkor annak oka nem a fizikai szinten keresendő, hanem a lélek szinteken. Ezen tényezők kiderítése és feloldozása egy folyamat volt, ahol én is résztvevőjévé váltam Bea történetének és élete egy részének. Örömmel tölt el, hogy a változásának részese lehettem és hozzájárulhattam ahhoz a felszabadító energiához, ami kinyitott számára egy sokkal tisztább képet saját magáról és arról, hogyan élje ezentúl jól és bölcsen a szívére hallgatva az életét.

Több mint egy évig jártam az orvosokat, mindenféle diagnózisra vizsgáltak. Voltak halálos és visszafordíthatatlan tippek, pl. SM, vagy polyneuropatia, agydaganat és még sorolhatnám. A tüneteim ijesztőek voltak, nagyon nagy és az egész testemet érintő fájdalmakkal. Remegés és zsibbadás az egész testemen, végtelen fáradság és gyengeség, amikor már arra sincs erőd, hogy felemeld a karod egy pohár vízzel, súlyos ízületi fájdalmak. A fájdalmakon kívül megannyi kellemetlenség is jött pl. hirtelen látásromlás, fülzúgás, emésztési problémák… Jómagam egyébként bírom a fájdalmat, de ez néha elviselhetetlen volt, folyamatosan fájt valamim.

Nem volt olyan porcikám, amit ne érintett volna egy szörnyű érzés. Jártam különböző szakembereknél, akik leginkább azt mondták, hogy nem szoktak ilyet mondani, de mindenképp hetente beszéljünk, találkozzunk, mert olyan rossz állapotban vagyok, nem mernek folyamatos kontroll nélkül foglalkozni velem. Volt, aki kerek-perec megmondta, hogy " te vagy kétszer majdnem meghaltál- tudsz róla? "… és valóban, az elmúlás olyan közel volt néha, hogy rémisztő. Olyan pici a határvonal az élet és halál között. Nem kell sok ahhoz, hogy az életenergia megszünjön létezni benned, a fájdalom és a félelem egyszerűen kioltja.

Közben pedig az orvostudomány nem tudott mit kezdeni velem.

Nem tudtak diagnosztizálni. Valamilyen autoimmun betegség, de még nem vagyok annyira beteg, hogy legyen rá bármilyen orvosság– mondta az egyik orvosom.

Küldtek egyik helyről a másikra, egyik vizsgálatról a másikra. Idő kellett, hogy megértsem, nem lesz gyógyszer, nem lesz diagnózis, viszont a tünetek egyre elviselhetetlenebbek lettek és az idő csak telt, én meg hajszoltam a diagnózisomat. Úgy éreztem, csak akkor nyugszom meg, ha valaki végre leírja miben fogok meghalni. Sokáig így éltem, több, mint egy évig. Ma már tudom, hogy mennyi rossz energia, mennyi rossz ember és mennyi rossz érzés vett körül nap mint nap, percről percre. A lelkem lett beteg annyira, hogy a testem ezt már nem tudta tolerálni, nem tudott tovább működni. A lelkemet kellett gyógyítani. Már tudom hogyan kell élnem ahhoz, hogy fenn tudjak tartani egy olyan egészséges állapotot, amit Hajnalka mutatott meg nekem. A lélek egészségét, ami meggyógyítja lassan a testemet is.

A második kezelést követően 2 napig szinte teljesen megszűntek a fájdalmaim később a találkozások alkalmával mindig egyre kevesebb lett a fájdalom, egyre közelebb kerültem a megoldáshoz, ahhoz az úthoz, ami az utam. A krónikus fáradtságot felváltotta egy energikus állapot, ami azt is elősegítette, hogy a korábban otthon nehezen végzett tevékenységeket már sokkal könnyebben el tudtam látni, ami szintén megterhelő volt számomra.

A gyerekeimmel egy magasabb szintre került a kapcsolatom, megélhettem az igazi felhőtlen boldogságot mely felszabadítóan hatott, ami csak nagyon keveseknek adatik meg.

Kislányom kutyák iránti félelme megszűnt, ami szintén a kezeléseknek köszönhető. A félelmeim melyek mélyen áthatották lelkemet nagymértékben csökkentek. Az ezekkel való szembenézés erőt adott az élethez és a további feladataimhoz. A családon belüli, a párkapcsolatomon belüli negatív energiák megszűntek létezni, olyan sötét dolgok kerültek a nekik megfelelő helyre, amivel eddig senki sem tudott "elbánni".

Köszönöm

Eredics Dávid zeneművész, zeneszerző és a Söndörgő együttes alapítójának megélései és megtapasztalásai

Nagy örömömre egy különleges művészlélekkel foglalkozhattam a lélekemelések során. Már az első alkalommal éreztem Dávidon azt a finom és kedves energiát, ami a lelkéből áradt felém. Úgy éreztem mintha már nagyon régről ismernék a lelkeink egymást.

Egy támogató és szeretetteli térben találkoztunk újra. Sok dolog foglalkoztatta az élet fontos kérdéseiben amire úgy érzem a válaszokat megkapta.

Érezve létezni egy nagy dolog mind a művészetben és a magánéletben egyaránt. Érezni a rezgést egy érzés mögött egy gondolat mögött és egy kimondott szó mögött áldás.

A lélekemelések során különleges világokba emelkedtünk. Számos olyan nagy művészlelkekkel találkoztunk, akik már elhagyták ezt a földi valóságot. Dávid lelke számára megnyíltak ezek a kapuk és olyan rezgések érkeztek a lelkébe melyek más szintre emelték mind a művészetét és a hétköznapi életét.

Dávidban növekedett az empátia és az elfogadás érzése az emberek és a világ iránt is, ami Új nézőpontba helyezte a korábbi látásmódját. Az a bizonyos belső nap a lélek fénye egyre erősebben kezdett világítani benne, ami Újra előhozta azt a Lelket, aki Ő. Sokkal kifinomultabbá vált az érzékenysége a belső világok iránt és a tudatossága is növekedett a történések során.

A vele való találkozás most már az Új rezgésekben történik, ami által kapcsolódni fogsz rövidebb ideig Dávidon keresztül a felsőbb dimenziókhoz ahová a lelke felemelkedett. Jelenlétében is jobban fogod magad érezni a találkozások alatt és után!

Következzen tőle az Ő beszámolója.

Nagyon sok kérdés merült fel bennem mindennel kapcsolatban, hogy ezekre mennyire jó lenne választ kapni. A tudományos módszerek azok mindig csak valameddig mennek és nem nézik az egészet. Azon gondolkodtam, hogy jó lenne valakivel beszélnem, aki érez és lát, vagy olyan hasonlóan érzékeny, hogy tudja más rálátásból ezeket a dolgokat és ki is tudja mondani és nemcsak valami keretig megy.

Mielőtt rátaláltam Hajnalkára azelőtt gondolkodtam sokat ezekről a dolgokról. Volt egy feszítő érzés bennem, hogy nem tudok beszélgetni senkivel igazából ilyen mélységekben. Van egy két ember a környezetemben, akikkel tudok bizonyos témákban, bizonyos mélységekig beszélgetni.

Amikor megláttam Hajnalkát nagyon szimpatikus volt az arca első ránézésre és az írása, ami a munkásságáról szól a szövegben lévő szavakat olyan tisztának éreztem és nagyon szerettem volna vele beszélni és megismerni.

Nagyon érdekes volt az a látásmód, hogy Hajnalkánál ilyen teljes szabadság van a kimondásban és abban, hogy repülünk és megyünk belül.

A rezgésszint emelés során volt egy helyére kerülés érzés bennem mégpedig az, hogy semmi más dolgunk nincsen mint az, hogy a tiszta szavakkal és a tiszta létezéssel átvilágítani azt ami történik. Felismerni és kimondani azt, ami van. Ez átvilágítja ezt a helyzetet és igazából akkor sem lesz érdekes, hogy a másik rosszat akart vagy éppen tudat alatt csinált valamit a másikkal, amit ő maga sem tud. Ez egy nagyon fontos életegzisztencia, hogy kitudjuk a pillanatban mondani és tudjuk ezt a helyzetet magunk felé is használni és felismerni azt, amilyenek vagyunk.

Bizonyos szituációkat melyeket a hétköznapokban korábban nehezebb érzelmi hullámzásokban éltem meg sokkal kisebbek és rövidebbek lettek, kitudtam belőlük jönni. Olyan gyakorlati tanácsokat is kaptam Hajnalkától a különböző élethelyzetekben, hogyan figyeljek oda arra, hogy ne engedjem a történések által megélt negatív energiákat mélyre menni. Ahogyan beszélt hozzám az energia természetével is sokkal jobban tisztába kerültem. Ezek nem kőbe vésett dolgok, az energia természetét kezdtem el megérezni az emberi interakciók során.

Az is változott, hogy sokkal nyitottabb lettem mindenre, az emberek reakcióit is máshogy érzékelem. Elvesztette azt a jellegét a külvilágban való közlekedés, hogy ez egy csatatér. Tudom, hogy egy csatatér, de nem veszek úgy részt benne, nem megyek oda harcolni az elejére csak, amiben kell.

Olyan számomra mintha egy másik kapun keresztül érkeznék ugyanazokhoz a személyekhez és a jelenlétek után választható lenne, hogy melyik kapun megyek ki. Sokkal nyitottabb lettem a másik ember lelkére, nem a külső vázra a személyiségre fókuszálok, hanem belülre a lélekre. Ezáltal azt vettem észre, hogy a lélekre való hangolódás által a másik ember is másképpen közeledik felém, jobban elengedi a külsőségeket.

A foglalkozások hatására elkezdtem máshogyan és más minőségben komponálni. Nem beszélünk csak zenélünk, hagyjuk, ami az áramlásból megnyilvánulni szeretne. Ez korábban nem volt ennyire jellemző, de most fokozottan éreztem ezt a minőséget. Ez egy nagyon nagy élmény és ilyen alig van az ember életében.

Sokkal tudatosabb szintre emelkedett az, ami egyébként a sorok között van és ami a legfontosabb.

A foglalkozások során mindig úgy éreztem magam a Hajnalka jelenlétével együtt mintha visszamennék a gyerekkoromba és amolyan hihetetlen kinyílt világ van jelen. Azt érzem, hogy a saját utamat tudom járni. A meditációim során elkezdtem látni az energiákat és nagyon jól esik ettől a rezgéstől való feltöltődés. Lett egy belső életem, ami elindult és egy külső életem, amiben új találkozások lettek, új beszélgetések. Jobban kezdtem szelektálni az elvégzendő munkáimmal kapcsolatban. A belső korlátaimat elkezdtem átvilágítani melyet korábban külső korlátnak érzékeltem. Összességében kezdtem tisztábban látni és érezni a saját valóságomat és a környezetemet. Minden ugyanaz, csak az Én hozzáállásom változott meg, ezért nem veszem készpénznek, amit látok. Elindult egy belső cél azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnék kezdeni az életemmel, mit szeretnék csinálni. Fogadom, ami jön és teszem, amit kell.

Olyan mintha egy rendeződés folyamata lenne, amiben nagyon jól kell megéreznem és felfognom azt, ami történik mert abból jön az új.

Csodálatos dolog, hogy ezt megélhettem Hajnalka és az Égiek támogatása által.

Egy újabb különleges lélekemelést kísérhettem ezúttal Attilával…

Nagyon lendületes és energikus embernek ismertem meg, amire a rezgésszint emelés még inkább hatott.

A könnyed áramlás és a varázslatos történések léptek be az életébe az emelések során. Mindig izgalommal vártam mi történik vele egy adott foglalkozás után, aminek nagyon örültem természetesen.

Lelki adottságai és képességei számára érezhetővé váltak és ezentúl egy sokkal magasabb rezgésszinten éli és tapasztalja a mindennapokat…

Következzenek az ő sorai.

Régóta érdekel az ezoterika, spiritualitás.

A meditációval legelőször körülbelül 18 éves koromban találkoztam, hiszen hivatásos sportolóként fontos volt tökéletes lelkiállapotban is felkészültnek lenni nem csak a versenyekre, hanem az edzésekre is.

Ekkor még nem tulajdonítottam ennek olyan nagy lehetőséget, hiszen 30 évvel ezelőtt talán még nem volt ennyire a köztudatban, talán nem is volt ennyi információ arról, hogyan is tud ez igazán működni. Aztán később a kezembe került Dan Millman – A békés harcos útja című könyve és ez megváltoztatta a gondolkodásmódomat.

Elkezdett egyre jobban érdekelni a meditáció, sokat olvastam erről vagy beszélgettem emberekkel, akik hasonló témákban jártasak vagy foglalkoznak is ezzel.

Aztán ahogy alkalmaztam és megtapasztaltam, hogy ez valóban működik az életem is kezdett megváltozni.

Viszont eljött egy időszak, ami után egyszerűen megállt a “fejlődés”, valamiért úgy éreztem megakadt, mint ha valami blokk lett volna bennem, sehogy sem akart haladni minden úgy ahogy eddig.

Tudtam, hogy külső segítségre van szükségem, de nem mindegy, hogy milyenre. Olyan embert kerestem, aki úgy mond ennek a területnek magas szintű képviselője és igazán komoly tudással, tapasztalattal rendelkezik. Kicsi keresés után jutottam el Hajnalkához és gyakorlatilag én úgy éreztem, hogy az első beszélgetésünk alkalmával már tudtam, hogy a lehető legjobb helyen vagyok.

Ahogy haladtunk a terápiával és egyre több megtapasztalásom volt szinte robbanásszerűen változott megint minden körülöttem és az olyan jellegű történéseket, amiket esetleg korábban is átéltem, most szinte napról napra jelentek meg az életemben és elképesztő intenzitással!

Hajnalka hihetetlen módon tudja megérezni és átadni mindazt amire szükséged van és mindenre felkészít, ami esetleg a rezgésszint emelés következtében történni fog veled.

A lélekemelések alatt is szinte mindent érzékelsz vagy látsz. Valósan érzed azt az energiát, ami végigjárja a tested és amikor visszajössz a mély meditációból és újra kinyitod a szemed, akkor úgy érzed, hogy szinte megváltozott körülötted a világ.

Megtanít arra is, hogy hogyan tudod fenntartani azt az állapotot ahová eljuttat és ez nagyon fontos. Még írhatnék nagyon sokmindent, de úgy gondolom, ha úgy érzed menj el Hozzá és tapasztald meg személyesen mindazt, amit én is megtapasztalhattam vagy akár még többet is.

Én Nagyon Szeretném Neked Megköszönni Hajnalka, hogy foglalkoztál velem és általad ténylegesen megéltem mit jelent a rezgésszint és lelki emelkedés.

Köszönöm Neked!

Eszter különleges élményei a lélekemelés állapotában, találkozás a már egy más dimenzióban élő édesapja lelkével.

Egy sikeres kezeléssorozat utáni kontrolvizsgálaton Hajnalkától kérdeztem, hogy tudnánk az elért eredményeket megtartani vagy akár fokozni. Megbeszéltük, hogy az energetikai kezelésen túl most másképpen foglalkozna velem. Kíváncsivá tett, így egyeztettünk egy időpontot. A kezelést első alkalommal távban végeztük, mert nem tudtam elmenni. Azt hittem, hogy nagyjából tudom mi fog történni, de amit tapasztaltam, arra „nem voltam felkészülve”.

A kezelés után szinte szóhoz sem jutottam.

Olyan élményben volt részem, hogy még napokkal később is a hatása alatt voltam. De hogy mi is történt, nehéz szavakkal leírni.

A kezelés egy része beszélgetéssel telt, majd ellazultam és csak a levegővételre kellett figyelnem. Egy pontig azt hittem ennyi az egész, megtörtént az energiaáramlás és ennyi. Aztán egyik pillanatról a másikra potyogni kezdtek a könnyeim, nem tudtam, hogy ez most miért is van. Édesapámmal, aki már gyerekkoromban meghalt, kapcsolatos dolgok elevenedtek fel. Nagyon közel álltunk egymáshoz, nagy szeretet volt köztünk mindig is. Olyan dolgok kerültek a felszínre, amelyekről nem is gondoltam, hogy a jelenre is hatással lehetnek és azt sem gondoltam volna, hogy van egyáltalán olyan dolog, amit nem sikerült feldolgoznom és még mindig munkálkodik valahol mélyen elrejtve bennem. A kezelésnek ebben a részében már nem csak potyogtak a könnyeim, hanem szó szerint sírásban törtem ki. A tetőpont az volt, amikor annyira közelinek éreztem a szívemben az édesapám jelenlétét, hogy azt most sem tudom leírni szavakkal. Biztosan tudtam, hogy ott van, csak nem láttam fizikai valójában. Éreztem a közelségét, szeretetét, nyugalmát. Egyszerre éreztem örömöt, fájdalmat, szeretetet, megkönnyebbülést, békességet. Eddig is ott élt a gondolataimban, sokszor emlékeztem rá és máskor is volt, hogy sírtam, de ez teljesen más volt. Nagyon intenzív impulzusok értek, ha nem éltem volna át, nem hinném el, hogy ez lehetséges, főleg úgy, hogy én egyébként olyan vagyok, aki „akkor hiszem, ha látom”.

Biztos vagyok benne, hogy minden okkal történik, az is, hogy éppen most tapasztalhattam meg ezt az érzést.

A körülöttünk lévő világ negatív rezgései, valamint az élet kihívásai gyakran megkövetelik, hogy erősek legyünk, nekem ez most segített egy nehezebb időszakon átlendülni. A kezelést követően még napokig hatással voltak rám a történtek, előfordult, hogy még „ok” nélkül rám tört a sírás, de nem volt rossz érzés, inkább megkönnyebbülést hozott, szinte jól esett, olyan érzés, mintha, ha mázsás kövek estek volna le a mellkasomról. Voltak időszakok, amikor túláradó nyugalmat is éreztem. Bízom benne, hogy a jövőre nézve sok dolog a helyére került bennem, megerősödtem és könnyebben fogom venni az akadályokat az életben és eddig is hittem, de most biztos vagyok benne, hogy mindig kapok segítséget édesapámtól, ha szükségem van rá.

Köszönöm!

Egy kedves tapasztalati élmény Alberttől, amivel természetesen ismét mosolyt csalt az arcomra!

Mindenkiben ott van az a belső kisugárzás, amiről időközben az élet zajai miatt elfelejtkezik! Albert egy sugárzó Lélek hiszen, ha az emberek közelébe kerül máshogy kezd sütni a nap.

Vele azon munkálkodok, hogy a benne lévő eddig még fel nem tárt, rejtett képességeket előhozzam, amivel az általa álmodott életét eltudja kezdeni élni!

Kedves Hajnalka, ezúton is szeretném megköszönni a felbecsülhetetlen értékű segítségedet! A legelső távgyógyításod alkalmával, éreztem a borzongást, ahogy megmozdultak bennem a lezárt csatornák, és pár hét alatt annyit változott a külsőm, mint sok-sok hónap testmozgással.

Lement az állandó hasi puffadásom – a "sörhas", de én sosem iszom alkoholt – és az oldalamról a szalonna, feszül a hasizmom, mintha most jöttem volna a konditeremből. Ez már egy hónapos változás, amitől sokkal jobban érzem magam, és ez az érzés állandósulni látszik!

A néhány nappal ezelőtti lélekemelésed megnyugtatott, tisztábban látom a tennivalóimat.

Ma megszüntettem egy fölösleges, energiazabáló kapcsolatot, amivel nem jutottunk semmire. Könnyedén töröltem a kapcsolatunkat és a levelezésünket, tudva, hogy erre nincs szükségem, sőt káros számomra. Gyorsan átnéztem a közösségi platformot és töröltem a már fölösleges kapcsolatokat, szinte fellélegeztem! Köszönöm neked mégegyszer, hamarosan folytatjuk az emelkedést!

Az én átalakulásom története, úgy kezdődött, hogy már hosszabb ideje, vissza-visszatérő alhasi fájdalmakkal küszködtem. Ezeket, hosszabb – rövidebb időre, sikerült csökkentenem, illetve megszűntetnem, meditációk segítségével, gyógyszerekkel kiegészítve.

Azonban 2021. szeptember közepe körül, olyan intenzív fájdalmaim kezdődtek, ami miatt nem tudtam már aludni, nem bírtam feküdni, de állni sem, igazából szinte semmit nem tudtam már csinálni.

Nem tudtam koncentrálni sem. Voltam orvosoknál, akik igazából nem tudták megmondani, hogy mi okoz ekkora erős fájdalmat.. Kaptam erős gyógyszereket, amik nem voltak hatásosak, és olyan szintre jutottam, hogy bármilyen fájdalomcsillapítót szedtem is be, semmit nem ért. Teljesen elvoltam keseredve, sokszor sírtam, kilátástalannak láttam a helyzetem, és az állapotom.

A meditációkat azonban folytattam, és az egyik ilyen alkalommal, egy olyan intuitív megérzés jött, hogy kérjek külső segítséget, keressek egy gyógyítót, és kezdjek el a lelkemmel mélyebb szinten foglalkozni, mert olyan blokk van bennem, amit én már egyedül nem tudok kezelni..  Ezért, még aznap elkezdtem keresgetni, és így találtam meg Hajnalka oldalát. Rögtön írtam is neki, ő még aznap válaszolt, és másnapra megbeszéltünk egy konzultációt telefonon. Amikor is elmondtam Hajnalkának, hogy mi a problémám, miért kerestem fel őt, ő pedig elmondta nekem, hogy ő hogyan is gyógyít, hogyan is képzeljem én ezt el. Szemernyi kétségem sem volt, hogy jól döntöttem, és hogy igen ezt szeretném, hozzáteszem már pusztán csak a telefonbeszélgetés alkalmával is éreztem Hajnalka irányából azt a tiszta pozitív, gyógyító energiát, és éreztem, hogy jobban érzem magam.

Megbeszéltük az első kezelés időpontját ami személyesen történt. Addig viszont, jobban mondva onnantól kezdve egy szem gyógyszert sem vehettem be, és nem is vettem be, igaz nagyon nehéz volt, mert akkor még nagyon erős fájdalmaim voltak, de követtem Hajnalka tanácsait.

Elérkezett az első kezelés napja, amit már nagyon vártam. Hajnalka egész lényéből áradt az a magasabb energia…

Először elkezdtünk beszélgetni,  és megkellett osztanom, hogy mik azok a dolgok amik bántanak, amiről úgy érzem hogy problémát okoznak, és itt megjegyezném, hogy nem volt bennem ellenállás, rögtön éreztem hogy bízhatok Hajnalkában, és teljesen őszinte lehetek hozzá. Ő pedig elkezdte érezni azt, hogy hol van bennem blokk, milyen érzés, mi váltotta ki… Ezután elkezdődött az első kezelés, ami nem volt fájdalommentes, de éreztem azt ahogy távoznak belőlem bizonyos érzések, és hogy mennyire könnyebb vagyok, nyugodtabb vagyok, közben Hajnalka folyamatosan mondta, amit érzett és látott a lelkemmel kapcsolatosan. Egész testemben éreztem azt a melegség érzését ami elöntött.. közben Hajnalka a csodálatos kristály világot láttatta velem…

A kezelés után, éreztem hogy valami elindul bennem, voltak fájdalmaim de már nem úgy tekintettem a fájdalomra mint előtte. Hajnalka megtanította a rezgésemelő légzést, ami nagyon sokat segített, olyan spontán örömérzések öntöttek el, és nem csak meditációk közben.  A többi 7 kezelést, távgyógyításban folytattuk, ami fantasztikus volt. Ugyanúgy éreztem az energiát, már az első percektől kezdve, éreztem ahogy emelkedik lelkem, a rezgésszintem, minden egyes alkalommal. A kezelések ideje alatt, olyan volt mintha megszűnt volna az idő, és a tér érzékelése is, a lélek emelések után, olyan magas volt az energia szintem, hogy azt éreztem hogy nem jöhet, senki és semmi ami ezt a szintet lejjebb vigye. Ezt a környezetem is tapasztalta. Hajnalka megosztotta Velem, hogy azt érzékeli rajtam, hogy hamar áttudom venni, az emberek energia szintjét. Amit persze én is érzékeltem magamon, hogy hirtelen le tud esni az energiaszintem, és átveszem a környezetem energiáit. Hajnalka megtanította számomra, hogy mire figyeljek oda, és hogy mit tegyek hogy ez ne következzen be hogy a környezetem ennyire lehúz. Azóta sokkal jobban tudom tartani, az energia szintem, jobban odafigyelek magamra.

Ahogy haladtunk a kezelésekkel, a fájdalmam egyre jobban csökkent, és csökkent, ami a 9. kezelés végére lényegében szinte meg is szűnt.

Vannak olyan napok amikor kisebb időre nagyon tompán érzek még fájdalmat, de tudom hogy ez amiatt van, mert jelzi a testem, hogy ezzel még dolgom van.

A kezelések alatt, olyan csodálatos élményekben volt részem, amikor az ember fürdőzik a szeretetben, az örömben, a nyugalomban, és ez az érzés soha ne érjen véget. Az 5.-6. kezelések után már egyre jobban éreztem a mellkasom körüli melegség érzését, ami teljesen szétáradt a testemben, és olyan érzés volt mintha lebegnék. A 8. kezelés után elértem odáig, hogy amikor egyedül meditáltam, pár perc alatt, már éreztem ezt a melegség érzését a mellkasom körül, és minőségben is nagyon sokat változtak a meditációim.

Röviden összegezve, az elmúlt heteket, nagyon sokat fejlődtem, és tanultam Hajnalkától. Ő mindig tudta kezelésről kezelésre, hogy mikor milyen információra, tanácsra, útmutatásra van szükségem, hogy mennyit bír el a lelkem, hogy milyen ütemben haladok. Megtanította, hogyan tudok a lelkemhez kapcsolódni, hogy mik azok a dolgok, programok, amiken változtatnom kell, hogy a gondolkodásmódomat hogyan tudom, és milyen módon megváltoztatni, hogy ne teremtsen ugyanazt a létállapotot, amit eddig. Megtanította hogyan tudok kapcsolatba kerülni a kristályvilággal, az angyalokkal, a fény lelkekkel, Istennel. Minden egyes alkalommal gyönyörű kristályok érkeztek hozzám, amik segítették a blokkoldásaimat, és a kapcsolódást a lelkemhez. Folyamatosan gyakorlom, hogy már ne ragadjak bele hosszú ideig egy adott alacsonyabb szintű érzésbe, hanem engedjem el. Már jobban felismerem azt, hogy bizonyos embereknek milyen programjaik vannak, miért viselkednek úgy ahogy, ezáltal sokkal türelmesebb, és empatikusabb tudok lenni irányukba, jobban tudom szabályozni azt, hogy mikor mire reagáljak..  Sokkal jobban figyelek befelé, és már különbséget tudok tenni, hogy mi az az adott, cselekvés, szokás, gondolat, érzés, ami egy tudatalatti programozásom. A megérzéseim is sokat erősödtek ez idő alatt. Elértem odáig, hogy ha fájdalmat érzek, és nagyon erősen koncentrálok, hittel, hogyan tudok szeretet áramoltatni a testemben, anélkül akár hogy meditatív állapotban lennék.

Az pedig hogy, honnan indultam el, milyen fájdalmakkal, és hogy most a 9. kezelés után ott tartok amit már korábban is írtam, hogy szinte nincsenek fájdalmaim, csak nagyon tompán néha, ez az érzés leírhatatlan, és végtelen hálát érzek Hajnalka iránt, aki segített hogy ideáig eljuthassak, és hangsúlyozom egyszer sem vettem be gyógyszert, és nem is szedek azóta sem. Ez maga a csoda, hogy a lélek mire képes. Oda kell figyelnünk, a lelkünk jelzéseire amit a testünkön keresztül üzen, és hogy a szeretet áramoltatása nagyon fontos. Nekem is sokat kell még fejlődnöm, de érzem, hogy jó úton vagyok!

Még egyszer mondom én nagyon nagyon hálás vagyok Hajnalkának, hogy elvezetett a fény útjára, a szeretet útjára.  Én csak ajánlani tudom Őt, és bárki aki úgy érzi elakadása van az életében az, forduljon hozzá. Hajnalkának, végtelen türelme van, az ember bizalommal fordulhat felé, ő tudja, hogy az adott léleknek akivel foglalkozik mire van szüksége, és vezeti a megfelelő úton, és olyan gyógyító energiákat áramoltat amire mindenkinek szüksége van.

Szívből köszönöm Neked Hajnalka, hogy elindítottál az úton, és hogy ilyen fantasztikus élményekben volt részem, és köszönöm azt a sok mindent, amit megtanítottál. Egy csoda vagy.

Szeretettel: Szilvia

Azért fordultam Hajnalkához, mert úgy éreztem, hogy megrekedtem az életemben, és bizalomgerjesztőleg hatottak rám mások vele kapcsolatos visszajelzései. Nem könnyű szavakkal leírni, fogalmilag kézzelfoghatóvá tenni a közös munka során átélteket és annak gyümölcseit, annyi azonban biztos, hogy most nem ott vagyok, ahol három hónappal korábban jártam.

Már közvetlenül az első foglalkozás utáni órákban is olyan nyugalom, békesség fogott el, amilyet jó ideje nem tapasztaltam – amikor az ember elméje felhagy a kattogással, és csak hagyja élni a valódi ént. Alacsonyabb bennem az ellenállás, oldottabbá, nyugodtabbá váltam. Olyan külső ingerek, mint irritáló környezeti hatások, kihívás elé állító feladatok, rossz hírek, mások játszmázási kísérletei stb. már nem találnak úgy be.

Nem feszülök úgy be tőlük, nem szűkül be tőlük a tudatom, így tiszta fejjel tudok rájuk reagálni – vagy épp nem reagálni. Ami egy nagyon jó fokmérője annak, hogy mennyivel tisztább a tudattalanom, hogy amikor éjszaka felébredek (ami egyébként egyre ritkább), már nem zúdulnak rám megállíthatatlanul a múlt bűntudattól terhes emlékei, és nem ránt be az elmém régmúlt traumák képi és érzelmi újbóli átélésére stb. Ugyanígy ritkultak napközben, éberállapotban a fejben másokkal (főleg családtagokkal) folytatott belső dialógusok is.

Nem azt állítom, hogy ezek teljesen megszűntek, de trendszerűen egyre ritkábban fordulnak elő, és a korábbiakkal ellentétben, mivel jobban tudatomnál tudok maradni, csakhamar le is tudom állítani ezeket.

Megfigyeltem azt is, hogy megengedőbbé váltam magammal szemben – ha el is szúrok valamit, nem kezdem el magamat emiatt szidalmazni, marcangolni magam belülről. Hamarabb túllépek az ilyen eseteken, nem gyártok le magamnak annyi bűntudatot, mint régebben. Mivel józanabb vagyok, kevesebb hibát is vétek öntudatlan beszédnek vagy viselkedésnek köszönhetően. Jobban szinkronban mozgok a világgal, jobban jönnek ki mostanában a lépések. Olyan, mintha az élet a többi emberen keresztül jobban a kezemre játszana. Jó az, ami megtörténik, és az is jó, ami elmarad – ilyenek miatt nem kell aggódnom.

Ami a foglalkozások során átélteket illeti, a teljes ellazultság vagy lebegés érzése nem írja le azt, amit az ember ilyenkor érez – ez szavakkal nem átadható, ezt csak tapasztalni lehet. Abban a körülöleltségben olyan tudatállapotokba esik (jobban mondva, emelkedik) az ember, és olyan üzenetek jutnak el hozzá, melyek a hétköznapi élethez képest elképzelhetetlen távlatokat nyitnak meg előtte. A csodálat, gyönyör, békesség összessége az, ami szavak úján talán meg tudja közelíti azt az érzést, ami ilyenkor az embert elfogja. Mélyen személyes és szent tapasztalások, amit mindenki csak maga élhet át.

Ezek az intenzív foglalkozások a Hajnalka által több síkon átadott ismeretekkel és szellemi gyakorlatokkal együtt teljesek, melyek egyrészt útravalóul szolgálnak a mindennapokban, másrészt eszközök a kezünkben, hogy emelkedettségünket fenntarthassuk magunk is. Ha úgy érzed, hogy te is szívesen kimozdítanád az életedet a jelenlegi pályájáról, akkor ehhez szívből ajánlom neked Hajnalkát!

Zsolt (42) Budapest

Nóri megtapasztalásai

Szeretnék pár sort írni Nóriról, ahogyan én megismertem őt. Már az első telefonos beszélgetésünk alkalmával a hangjából áradó lágy kedvességre figyeltem fel, ami számomra nagyon fontos, hogy mit érzek, ha valakivel először beszélek. Éreztem, hogy nagy szüksége van a lelkének a velem való mélyebb találkozásra, melyet a beszélgetésünk végén ő is biztosan érzett magában.

Elkezdődtek a lélekemelések és már az első pár alkalommal, olyan fénykapuk nyíltak meg Nóri lelke számára, amitől én is megérintődtem lelkemmel látva és érezve azt a minőséget, melyet ő képvisel lélekszinten. Lényéből áradó kedvesség és őszinteség a szíve által van vezérelve, ami segíti őt abban, hogy intuitíven átérezze és átlássa, milyen blokkok és gátak vannak bizonyos testi, érzelmi és életvezetési területeken az embereknél. A munkájában ezáltal egy fontos mérföldkőhöz is érkezett.

Megerősödött abban, hogy nagyon fontos a testi és a lelki folyamatokat együtt formálni művelni és táplálni, amit tevékenységében egyre inkább alkalmazni kezdett.

A foglalkozások során Nóri lelki és tudati rezgései emelkedtek, belépett a transzcendentális érzékelés megtapasztalásába, mely által megjelent a mélyebben átérző képessége is. A könnyedség és a  felszabadultság állapotát a hétköznapokban magasabb szinten éli meg. A szeretet és a harmónia irányítja gondolatait, érzéseit és céljait. Azok az emberek, akik Nóri támogatását kérik életük jobbításában és szépítésében, megújulást, átalakulást, felfrissüllést fognak tapasztalni létezésükben.

Nóri tapasztalatai és megélései

Olyan szakembert kerestem tavasszal, aki jó energiákat működtet, hiteles, és aki segíteni tud a fizikai és lelki problémáim gyógyításában és az emelkedésemben. Megérzéseim vezettek Hajnalkához, amikor az interneten keresgéltem, mert a saját fotóin és írásain keresztül átjövő tiszta energiák megfogtak. Az első lélekemelő alkalom pedig ténylegesen meg is erősítette, hogy jó helyen és jó kezekben vagyok.

Egy intenzív, heti rendszerességű három hónapos lélekemelési folyamatom végére értem és szeretném megosztani veletek tapasztalataim. Végtelenül hálás vagyok, hogy Hajnalka segítségével olyan lelki, érzelmi transzformálódáson mentem keresztül, ami által a lelkem még inkább szárnyra kapott, fizikai testem pedig átalakult abba az állapotba, ahol magasabb rezgésszinten tudok működni.

Magas pozitív rezgésű energiák, égi segítők, fénylények, lélekcsaládunk, más dimenziókból érkező lélekemelő és Isteni energiák és Hajnalka szeretetteljes támogatása során megtapasztalhattam mindazt, amire vágytam és egyébként mindenkinek szüksége lenne: fizikai testem energetikai és érzelmeim lelki gyógyítását is kaptam, közelebb kerültem a forráshoz, a szeretetteljes tiszta térhez, angyalaim és segítőimmel való kapcsolódáshoz, önmagam magasabb minőségű kifejezéséhez és megéléséhez.

Hajnalka áldás és csoda mindenki életében, aki hozzá kerül, mert olyan tudású és magas energiaszintű gyógyító és szakember egyben, aki mellett biztonságban, szeretetben tudunk testileg-lelkileg gyógyulni és emelkedni. Szívből ajánlom azoknak, akik szeretnék fejleszteni magukat lelki minőségükben, túllépni a háromdimenziós működésen, fizikai panaszaik komplex gyógyításában, és akik érzik a hívást a szeretet és fény terébe.

A közelmúltban részt vettem Hajnalka Lélekemelő egész napos workshopján is. Fizikai és lelkiállapotom öngyógyítására rengeteg hasznos tudásanyagot kaptam, mennyi mindent tudunk tenni a testi és lelki egészségünkért, amiket azóta is gyakorlok. Nemcsak információkat és magas rezgésű energiákat kaptunk, hanem sok gyakorlatot is megtanultunk már a helyszínen, melyekkel napi szinten tudunk tenni önmagunkért. Olyan csodás energiájú volt ez az egész napos foglalkozás, amiben rengeteg szeretetet, hasznos tudásanyagot, öngyógyító gyakorlatokat, fényt, lelki emelkedést, örömöt, szívből való kapcsolódást, rezgésszintnövelést, Hajnalka szeretetteljes támogatását kaptuk, ami nagyon-nagyon szuper volt! Szívből ajánlom, az öngyógyítás, a szeretet és a fény jegyében, hiszen ez lenne a természetes működésünk és az itt elsajátítható tudásanyag és rezgésemelés által tenni tudunk a testi-lelki egészségünkért!

Szeretném megosztani mindenkivel a gyógyulásom lelki és fizikai eredményét.

Egy nagyon egyedi problémával kerestem meg Hajnalkát. Közel öt éve a bal arcom a homlokomtól az állam és a fogaim tompán érzéketlenek voltak.

A jelenlegi orvostudományi nem tudott megoldást találni a problémára.

Nem csak fizikai de lelki problémáim is voltak. A távolság miatt személyes találkozásra a kezelések alkalmával nem került sor, mégis minden alkalom nagyon hatásos volt. A Hajnalkából áradó energia és szeretet már az első beszélgetéskor magával ragadt és azt éreztem, hogy vele eredményes lesz a lelki és fizikai gyógyulás egyszerre.

A megérzésem nem csalt lelki problémámat átbeszéltük, Hajnalka sok mindenre rávilágított és meg tanított arra hogyan kell túllépni bizonyos dolgokon. Azóta lelkileg sokkal nyugodtabb vagyok, nem stresszelek bizonyos dolgokon, ki tudom mondani és nem hallgatom el, ha valaki megbánt és meg merem mondani a véleményemet.

Nem tipródom napokat egy sértés vagy rossz cselekedet miatt.

Számomra egy csoda, amit az energetikai kezelések alatt kaptam.

Az arcom már a második kezelés után elkezdett javulni és kb. a negyedik alkalom után 70%-os javulást vettem észre. Hajnalka megtanított arra is, hogy naponta milyen gyakorlatokkal tudok javítani az egészségi állapotomon. Bízom benne, hogy ha így haladok tovább hamarosan teljesen rendbe jön az arcom is.

Nagyon vártam a 2022. május 28. Budapesti Workshopot és a személyes találkozást, nem hiába mivel egy nagyon csodálatos napot tölthettem el Hajnalkával és a többi résztvevővel.

Nagyon sokat tanultunk és tapasztaltunk, óriási energiát és szeretetet kaptunk. A Workshop után arcomon újabb 10%-os javulást éreztem.

Nagyon köszönöm Hajnalka, amit tőled kaptam, mind lelkileg mind fizikailag a kezelések és a Workshop alkalmával.

Szívből ajánlom mindenkinek Hajnalkát!

Tedd jobbá az életed

A legmagasabb gyógyító erő a szeretet, ami mindent harmóniává képes változtatni.

Bencze Hajnalka

Több mint 10 éves gyógyítói tapasztalataim során nagyon sokféle emberrel és problémával találkoztam. Eddigi utamon sokat tanultam a lélekről az energiarendszerről és a testről.

A terápiás munkám során folyamatosan fejlesztettem képességeimet és a módszereket, melyek lehetővé tették azt, hogy egy embert teljes komplexitásában lássak és gyógyítsak minden szinten.

Van megoldás

Válassz egy szebb holnapot

Csak egy pillanat még!

Eleged van abból, hogy nem tudod meggyógyítani a tested? Már kipróbáltál mindent és úgy érzed lassan feladod? Tudod és érzed, hogy te több vagy mint ez a test és jó volna harmóniába kerülni a másik feleddel? Iratkozz fel erre a hírlevélre, hogy megtudd a hogyan kerülhetsz harmóniába “magaddal” és hogyan tudok ebben Én segítni neked!