Adatkezelési

Tájékoztató

Úgy érzed több blokk van az életterületeidben, aminek nem tudod az okát?

A jelen Adatkezelési és Adatvédelmi Tájékoztató (a továbbiakban: Tájékoztató) célja, hogy a szolgáltatást igénybe venni szándékozó, illetve a szolgáltatást már igénybevevő természetes személyek részére információt nyújtson az adataik kezeléséről és védelméről.

Bevezető rendelkezések

A Tájékoztató a Szolgáltatónál ténylegesen folytatott adatkezelési folyamatot ismerteti.

A Szolgáltató a honlapján és a székhelyén elérhetővé teszi a Tájékoztatót valamennyi szolgáltatást igénybe venni szándékozó, illetve a szolgáltatást már igénybevevő természetes személy részére annak érdekében, hogy az érintettek a személyes adataik kezelésével kapcsolatos szabályokról információt kaphassanak.

A Tájékoztató hatálya a természetes személyek személyes adatainak Szolgáltató általi kezelésére terjed ki. A jogi személyek adatainak kezelésére a Tájékoztató nem terjed ki.

A Szolgáltató a természetes személyek adatainak kezelése során adatkezelőnek minősül.

Teljes adatkezelés letöltése

Bencze Hajnalka

Több mint 10 éves gyógyítói tapasztalataim során nagyon sokféle emberrel és problémával találkoztam. Eddigi utamon sokat tanultam a lélekről az energiarendszerről és a testről.

A terápiás munkám során folyamatosan fejlesztettem képességeimet és a módszereket, melyek lehetővé tették azt, hogy egy embert teljes komplexitásában lássak és gyógyítsak minden szinten.

Van megoldás

Válassz egy szebb holnapot

Csak egy pillanat még!

Eleged van abból, hogy nem tudod meggyógyítani a tested? Már kipróbáltál mindent és úgy érzed lassan feladod? Tudod és érzed, hogy te több vagy mint ez a test és jó volna harmóniába kerülni a másik feleddel? Iratkozz fel erre a hírlevélre, hogy megtudd a hogyan kerülhetsz harmóniába “magaddal” és hogyan tudok ebben Én segítni neked!