Emeld magad a Lelkedhez!

elme fogságából a lélek szabadságába

Tarts velem és megtanítom

Hogyan térj át az elméből a szívbe?

Hogyan emeld a rezgésszinted egy magasabb állapotba?

Hogyan lépj be az Istenibe, ami a valódi potenciálod?

Online és személyes meditáció

Válassz a szabad időpontok közül

Számodra szól a Lélekemelő meditáció!

Magadra ismersz?

1
Alacsony rezgésszinten éled meg az életed

Úgy érzed letompítanak és elfárasztanak a mindennapi problémák, amelyek megoldásához kevés az energiád és motivációd.
Lelki emelkedés hatása: Megtanulsz a saját lelki frekvenciádon rezegni, ami felszabadítja benned az elzáródott energiát és életörömöt. Ezáltal képes leszel magasabb rezgésszinten létezni.

2
Állandóan agyalsz nem tudsz kikapcsolni
Úgy érzed egy örökös mókuskerékben élsz, a fejedben lévő gondolatok tömkelege végeláthatatlan folyam, amit nem tudsz irányítani. Lelki emelkedés hatása: Megtanulsz az elméből lejönni a szívbe ezáltal képessé válsz átvenni az irányítást az elméd felett.
3
Beszűkült tudatszinten éled meg az életed

Úgy érzed túlságosan lefoglalnak a hétköznapi tennivalók és vágyódsz egy belső szabadság érzésre, amelyben elengedheted magad és mindent, ami leterhel.
Lelki emelkedés hatása: Megtanulsz egy új érzékelési szintet melyen keresztül transzcendetálisan emelkedik a tudatosságod és ezáltal új szemléletmód alakul ki benned.

Ne azonosulj a kialakított hitrendszereddel, megtanítalak a Lelki létezésre és arra, hogy azzá a Teremtő Lélekké válj, aki valójában vagy!

Bencze Hajnalka

Szeretettel üdvözöllek! Bencze Hajnalka vagyok holisztikus és spirituális gyógyító, tisztánlátó és érző. A pekingi kundawell intézetben végzett okleveles kínai képmedicina terapeuta, hagyományos keleti gyógymódok és módszerek gyakorlója és alkalmazója. Fülakupunktúrás addiktológus és természetgyógyász.
14 éve kezdtem el ezen az úton járni és több mint 10 éve foglalkozom emberekkel. Az eddigi tapasztalataim alapján tudom, milyen tudati és érzelmi korlátok miatt kerülnek sokan különböző problémás helyzetekbe. A megoldás elérhető, viszont a hozzá vezető út, munkát és kitartást igényel.
A befeketés önmagadba azonban mindig megtérül, hiszen áldozat nélkül nem érhető el semmi már manapság.

A segítő szerepe ebben a vonatkozásban akkor lehet fontos, ha saját erőből nem tudod merre indulj el és hogyan láss neki a folyamatnak. Jó, ha valaki megmutatja az első lépéseket, amiken ő már túl van és tudja, hogyan vezessen téged abba az irányba, ahol újra visszatalálsz önmagadhoz.

A rezgésszinted meghatározza azt a realitást, amit teremtesz

Ami a fejedben gondolat az tettekké alakul, ami a szívedben érzés azt követi a gondolat.
Nem mindegy hogyan érzel mert aképpen teremtel Mindent. Éppen ezért a vágyott élet egy olyan Új realitás, ami csakis a szívtérből érhető el, ahol a Lélek lakozik.
Nehéz úgy Új valóságot teremteni, hogy az elme nincs összhangban a szívvel, ami mindennek a tudója.

Emelkedj magasabb rezgésszintre és kezd el élni azt az életet, amit szívből szeretnél

Emeld fel a Lelkedet 3 lépésben

1
Érezz

Érezni csak a szívvel lehet az elme sokszor felülírhatja a belső megérzést, amit a szív jelez azonnal. Ha eddig nem tudtad, hogyan vedd észre a szíved hangját ezen a meditáción megfogod érezni azt a teret, ami mindig is ott volt benned csak nem halottad elég erősen.

2
Áramolj

A szíveden keresztül tudsz belépni az Isteni áramlásba, ami mindennel összeköt. Ezen a meditáción megtapasztalod azt az örök érzést, aki Te vagy a végtelen kozmikus szeretetben.

3
Létezz

A létezés dinamikája öröktől fogva benned van és felszabadító ereje felbecsülhetetlen érték. Ezen a meditáción közösen fogunk azon dolgozni a csoport terének a segítségével, hogy megérezd a belső szabadság erejét és kiterjedését a multidimenzionális szinteken is, ahol egyszerre létezel.

3 dolog, ami meg fog változni az életedben a meditáció hatásásra

Megemelkedik a rezgésszinted és tudatszinted, ami hatással lesz az érzéseidre és gondolataidra. Másképpen kezdesz el viszonyulni a környezetedhez, jobb érzések jelennek meg benned, könyebbé válik az elméd.

Jobban és erősebben fogod érezni az áramlást ezáltal energikusabb is leszel. Gyorsabban kezdenek el működni teremtéseid a gondolati szinten hamarabb megvalósulnak terveid és álmaid.

Kiterjed az érzékelésed, a megérzéseid erősebbé válnak és érezhetően megtapasztalod az Isteni gondviselést és jelenlétet. Belépsz a létezés dinamikájába és érezni kezded az univerzumot. Kölcsönhatásba lépsz a térrel, aminek hatására képes leszel könnyebben irányítani az életed.

Van megoldás

Válassz egy szebb holnapot

3500 Ft