Azonnali lelki tisztulás

Kapcsolat

Úgy érzed több blokk van az életterületeidben, aminek nem tudod az okát?

Elérhetőségek

E-mail: info@lelekemeles.com

Fontos információk

A foglalkozás megkezdésének feltétele, hogy annak ellenértéke a foglalkozás megkezdése előtti napon a foglalkozást igénybevevő jelentkező az erre az alkalomra kiállított számlán szereplő díjat az azt megelőző napon teljesítse.

Időpont lemondások: Aki a foglakozást az azt megelőző 48 órán belül lemondja, ebben az esetben csak úgy tudok új időpontot adni, ha az elmaradt alkalom 50%-át kiegyenlíti a páciens.

A terápia során maximum 2 alkalom mondható le bármilyen más indokkal, ha ettől több fordulna elő, akkor többnyire már nem tudom folytatni az illetővel a folyamatot.

Pontosság: Fontos, hogy mindenki időben jelen legyen, hiszen én is odafigyelek a pontos kezdésre azért is mert a másik ember nem várakozhat azért, mert az előtte lévő elkésett.

Üzenet küldése

24 órán belül válaszolok minden megkeresésre.

  Bencze Hajnalka

  Több mint 10 éves gyógyítói tapasztalataim során nagyon sokféle emberrel és problémával találkoztam. Eddigi utamon sokat tanultam a lélekről az energiarendszerről és a testről.

  A terápiás munkám során folyamatosan fejlesztettem képességeimet és a módszereket, melyek lehetővé tették azt, hogy egy embert teljes komplexitásában lássak és gyógyítsak minden szinten.

  Van megoldás

  Válassz egy szebb holnapot

  Csak egy pillanat még!

  Eleged van abból, hogy nem tudod meggyógyítani a tested? Már kipróbáltál mindent és úgy érzed lassan feladod? Tudod és érzed, hogy te több vagy mint ez a test és jó volna harmóniába kerülni a másik feleddel? Iratkozz fel erre a hírlevélre, hogy megtudd a hogyan kerülhetsz harmóniába “magaddal” és hogyan tudok ebben Én segítni neked!