Azonnali lelki tisztulás

Lélekemelés

Úgy érzed több blokk van az életterületeidben, aminek nem tudod az okát? 

A Lélekemelés ebben segít!

Miről szól a Lélekemelés?

A Lélekemelés olyan speciális kezelés, melyben különböző energetikai módszerekkel, rezgésemeléssel, stressz és blokkoldó technikákkal, vagy akár ősi kínai gyógymódokat alkalmazva segítek neked abban, hogy megszűnjön minden olyan problémád, amely a lelki teher mellett akár már fizikális valót is öltött. Sok esetben ugyan is egy lelki eredetű, mélyről gyökerező probléma testi tüneteket, szervi elváltozásokat okozhat. Segítek feloldani azokat a blokkokat amelyek nem csak abban gátolnak téged, hogy boldog legyél, hanem azokat is amelyek hatással vannak az emberi kapcsolataidra, munkádra, szerelmi életedre, családodra, az önértékelésedre, sőt akár az öngyógyító folyamataidra is.

Kikneknek szól a Lélekemelés kezelés?

A Lélekemelés kezelések, első sorban olyan személyeknek szólnak, akik nyitottak arra, hogy szembe nézzenek az eddigi életüket meghatározó pozitív és negatív cselekedeteikkel, egészséges és káros szokásaikkal, nyitottak az új információkra, nem kívánnak tovább ezekkel a problémákkal élni, és hajlandóak az önfejlesztésre, a változtatásra és az instrukciók, gyakorlatok napirendbe iktatására és gyakorlására. 

A kezelések és foglalkozások hossza teljesen egyedi, van akinek kevesebb idő szükséges a változáshoz és a regenerációhoz és van akinek lényegesen többre van szüksége, ezt a problémákat feltáró, perspektíva konzultáción szoktuk megbeszélni. Fontos, hogy itt neked is feladatod lesz, dolgoznod kell önmagadon, mert a rossz és ártó szokásokat neked kell a folyamatos gyakorlás és az instrukciók segítségével az új és jó szokásokra lecserélned. A változás csak akkor lesz időtálló, ha te is bele teszed a munkába a te részedet. Ez egyaránt érvényes a fiatal és idősebb korosztályba tartozó érdeklődőkre. 

Szeretnél részt venni a Lélekemelésen?

Amennyiben kezelésem felkeltette érdeklődésedet és szeretnél megoldást találni problémádra, foglalj hozzám időpontot egy díjmentes perspektíva konzultációra, az alábbi gombra kattintva:

Bencze Hajnalka

Több mint 10 éves gyógyítói tapasztalataim során nagyon sokféle emberrel és problémával találkoztam. Eddigi utamon sokat tanultam a lélekről az energiarendszerről és a testről.

A terápiás munkám során folyamatosan fejlesztettem képességeimet és a módszereket, melyek lehetővé tették azt, hogy egy embert teljes komplexitásában lássak és gyógyítsak minden szinten.

Van megoldás

Válassz egy szebb holnapot