ÁSZF

Úgy érzed több blokk van az életterületeidben, aminek nem tudod az okát?

A jelen Általános Szerződési Feltételek elnevezésű dokumentum a Szolgáltató és a szolgáltatást igénybevevő Felhasználó közötti jogviszonyra terjed ki, annak fontosabb szabályait fogalmazza meg.

A szolgáltató adatai

Név: Bencze Hajnalka egyéni vállalkozó

Székhely: 4551 Nyíregyháza, Friss utca 9

Adószám: 57502481-1-35

Honlap címe: Lélekemelés

E-mail: info@lelekemeles.com

Telefon: +36 20 5014646

A szerződés létrejötte

A Szolgáltató és a Felhasználó között a szerződés szóban vagy ráutaló magatartással, elektronikus úton jön létre. A szerződő felek időpont egyeztetés keretében megállapodnak az első online – vagy személyes találkozó – időpontjában. A szerződés a találkozó időpontjának fixálásával létrejön a felek között. Az írásbeliség hiányára tekintettel a szerződés nem kerül iktatásra, az utólag nem hozzáférhető, ezért a szerződés létrejöttét a Szolgáltató előjegyzésében rögzített időpont igazolja.

A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy a foglalkozás megkezdése előtti napon a szolgáltatást igénybevevő Felhasználó az erre az alkalomra kiállított számlán szereplő szolgáltatási díjat az azt megelőző napon teljesítse.

Teljes Ászf letöltése

Bencze Hajnalka

Több mint 10 éves gyógyítói tapasztalataim során nagyon sokféle emberrel és problémával találkoztam. Eddigi utamon sokat tanultam a lélekről az energiarendszerről és a testről.

A terápiás munkám során folyamatosan fejlesztettem képességeimet és a módszereket, melyek lehetővé tették azt, hogy egy embert teljes komplexitásában lássak és gyógyítsak minden szinten.

Van megoldás

Válassz egy szebb holnapot

Csak egy pillanat még!

Eleged van abból, hogy nem tudod meggyógyítani a tested? Már kipróbáltál mindent és úgy érzed lassan feladod? Tudod és érzed, hogy te több vagy mint ez a test és jó volna harmóniába kerülni a másik feleddel? Iratkozz fel erre a hírlevélre, hogy megtudd a hogyan kerülhetsz harmóniába “magaddal” és hogyan tudok ebben Én segítni neked!