Azonnali lelki tisztulás

Rezgésemelés

Megérkezés a lélekbe a meditáción keresztül béke lesz benned

A meditáció egy olyan tudatállapot amikor az elmét lecsendesítjük és a megpihenés állapotába kerülünk. Ez egy fontos momentum a lélek szempontjából hiszen ekkor tudunk a valódi lényünkhöz kapcsolódni. Amikor éberek vagyunk és aktív az elménk akkor inkább egy beszűkült figyelem nyilvánul meg és az agy bal oldali féltekéjét használjuk, a logikai részt, ami analizál, tervez, stratégiát gyárt.

A meditácó során megtörténik egy tudattágulási folyamat, amelyben úgy érezzük, hogy sokkal szabadabbak és könnyebbek vagyunk. Ahhoz, hogy kellően eltudjunk lazulni az szükséges, hogy az elménket képesek legyünk lecsendesíteni, ami sok ember számára első nekifutásra nem is olyan egyszerű feladat. A gondolatfolyam ugyanis ami egyfolytában zajlik megnehezítheti a dolgunkat.

Na de hogyan tudjuk a gondolatainkat lelassítani aztán meg leállítani, ami sokszor szinte lehetetlennek tűnik?

Számos módszer van már erre, miképpen juthatunk el idáig és mindenkinek megvan erre a tuti receptje. Amiről én szeretnék beszélni az a saját megtapasztalásom által könnyen elsajátítható azok számára is, akik még soha nem meditáltak. Ez a fajta állapot a szívtérhez köthető, ahhoz a helyhez, amin keresztül a legkönnyebben tudjuk felvenni a lelkünkkel a kapcsolatot.

Voltaképpen a tudat lakóhelye közel van a lelkünkhöz és ez inkább egy bizonyos szívtudatosságnak tekinthető nem pedig elmealapúnak. Tehát a gondolatok lassításának kulcsa a szívtérrel való kapcsolódásban keresendő. A tudatszint szoros kapcsolatban áll a lélekkel és azokkal a terekkel ahová a lélek kapcsolódik interdimenzionálisan.

Ha a lelkünk képes arra, hogy a magasabb dimenziókba emelkedjen ez a tudatszintünk emelkedésére is hatással lesz életünk minden területén. Ehhez az szükséges, hogy elsajátítsuk ezt egy olyan embertől, aki már tapasztalt ebben a folyamatban. A vezetett meditáció ezzel a céllal történik és ezt követően mi is képesek leszünk arra később, hogy önállóan is kapcsolódjunk olyan világokhoz, ahol feltöltődhetünk és fejlődhetünk.

A szívcsakra megnyitása az első lépés, ahová magas frekvenciájú energiát áramoltatunk egy ritmikus be és kilégzés formájában. Ez a lélek és a test számára egy nagyon kellemes érzés és érzet. Van, aki nagyon hamar különböző energiákat kezd el érezni, aztán egy idő múlva nem érzi a testét. Lebegő állapot következik be olyan mintha a lelke kiemelkedne a testből. A lelki emelkedés hatására csökkenni kezdenek a gondolatok és inkább egy másik kommunikációra váltunk át. Ez egy olyan energetikai szeretet kommunikáció melyet a lelkünk fogad be ezekből a magasabb dimenziókból, különböző minőségekben és érzetekben, melyet szavakkal nem lehet leírni és visszaadni.

Valójában a lélek tudatossága az, ami meghatározza a saját öntudatunkat is, mivel a valódi énünk nem a személyiségünk, hanem a lelkünk. Itt kezdődik el a Ki vagyok Én című csodálatos történet megnyitása és felfedezése. Nagyon fontos ebben az esetben a saját lelkünkkel való kapcsolat felvétele és fenntartása a későbbi emelkedésünk szempontjából. Ez a folyamat nemcsak mentálisan de lelkileg is harmóniában tud bennünket tartani, ami közvetlenül nagy hatással van az egészségi állapotunkra is. Lelki lényünkhöz kapcsolódva a tudatunk is tisztább lesz, ami sok felismerést hoz magával az életünkbe.

Az élet egy utazás, ami nem csak ebben a testben és földi világban történik, hanem egyszerre multidimenzionálisan is!

Tedd jobbá az életed

A legmagasabb gyógyító erő a szeretet, ami mindent harmóniává képes változtatni.

Bencze Hajnalka

Több mint 10 éves gyógyítói tapasztalataim során nagyon sokféle emberrel és problémával találkoztam. Eddigi utamon sokat tanultam a lélekről az energiarendszerről és a testről.

A terápiás munkám során folyamatosan fejlesztettem képességeimet és a módszereket, melyek lehetővé tették azt, hogy egy embert teljes komplexitásában lássak és gyógyítsak minden szinten.

Van megoldás

Válassz egy szebb holnapot

Csak egy pillanat még!

Eleged van abból, hogy nem tudod meggyógyítani a tested? Már kipróbáltál mindent és úgy érzed lassan feladod? Tudod és érzed, hogy te több vagy mint ez a test és jó volna harmóniába kerülni a másik feleddel? Iratkozz fel erre a hírlevélre, hogy megtudd a hogyan kerülhetsz harmóniába “magaddal” és hogyan tudok ebben Én segítni neked!