Azonnali lelki tisztulás

Holisztikus

megoldások

A pillanatban történő változás, ami kihoz a hétköznapiból

A hagyományos holisztikus megoldások egy hosszadalmasabb folyamat során hoznak eredményt, ami több idő és pénz befektetéssel is jár, amit hatékonyabban is megtudnánk oldani egy egyedi lélekhez illeszkedő speciális terápiával.

Az új és individuális, egyéni holisztikus gyógyítás különlegesebb és egyedibb, mint az eddig megszokottak. A lélek magasabb dimenzionális szintekre való emelésével azonnali és intenzív érzelmi állapotváltozás és lelki tisztulás érhető el. Ezáltal egy magasabb rezgésszinten jelentősen csökkennek a fizikai testben már megjelent és manifesztálódott energetikai blokkok és fájdalmak is. A szellemgyógyászat tulajdonképpen nagyon közel áll ehhez a területhez.

A pillanatban történő változás

Úgy érzed több blokk van az életterületeidben, aminek nem tudod az okát

Lelked megemelésével és lélekenergiád aktiválásával beindul egy olyan magasabb szintű rezgés áramlása, ami a pillanatban oldani kezdi a megrekedt energiát, ami miatt nem tudsz tovább és más szintekre lépni.

A hagyományos holisztikus terápiáknál időigényes és hosszabb folyamat az érzelmi és tudati átalakulás, az individuális lélekgyógyítás azonnal érezhető változást ad hiszen a térben egy magasabb rezgésszinten egyszerre történik meg a múltban keletkezett blokkok oldása, ami a jelenedet befolyásolja. Spirituális, holisztikus gyógyító hatása ezért meghatározó.

A valódi potenciálod megnyitása

Mindaddig középszerű életet fogsz élni, amíg valaki nem szembesít a benned rejlő valódi potenciállal

Minden ember óriási potenciállal születik, ami gyermekkorunkban még természetes számunkra. Ám idővel óhatatlanul azon kapod magad ahogyan a szüleid és a társadalom formál, hogy eltávolodtál önmagadtól a saját lelki fényedtől, mert az irányítást átveszi az egód és az a téves hitrendszer, amivé a környezeted nevelt.

A kihívások, a kudarcok és a hozzád közelállók kishitűsége miatt kezd meggyengülni a lelkesedés benned. Belesüppedsz egy mocsárba-aminek az lehet a vége, hogy szépen lassan eltávolodsz a lelkedtől és elkezdesz kompromisszumokat kötni az álmaiddal.

Holisztikus megoldások

Munkám során gyakran tapasztalom, hogy az emberek nem értik teljesen, hol csúszott el az életük és mit is kellene tenniük, hogy ez megváltozzon vagy jobbá váljon.

Miben tudok én segíteni a holisztikus módszerekkel, hogy változni és változtatni tudj önmagadon?

A hitrendszereid megváltoztatása

Addig amíg ugyanazokat gondolod nem történik különösebb változás az életedben, mivel a gondolataid teremtik a mindennapi valóságot. Ahhoz, hogy ez megváltozzon radikálisan át kell alakítani a gondolatvilágodat, hogy az új megtudjon jelenni.

Ehhez feltérképezzük, azokat a hitrendszereket, melyek gátolnak téged és új látásmódokkal, valamint gyakorlati útmutatással és oldással átírjuk a régieket. Ekkor a rezgés is változik, ami a régi beidegződésekhez tartozik feloldódik és helyére kerül az új nézőpont és perspektíva.

Ha te szeretnéd a saját blokkjaidat megtanulni feloldani, számodra lehetőséget adok ennek megtanulására és továbbfejlesztésére egyéni ütemben és speciális módon.

Az érzéseid megváltoztatása

Az érzések rendkívüli energiával bírnak és közvetlenül irányítják a gondolatainkat. Ahogyan érzed magad, olyan gondolataid fognak megjelenni. Az érzés is rezgés, ami azonnal hat az elménkre és a tudatunkra. Szinte mindenki az összes döntését érzelmi alapon hozza meg, ezért nem mindegy milyen érzésekkel élsz magadban, mert az fog manifesztálódni az életedben is.

Ezen a szinten megkeressük, milyen bomlasztó érzések húznak lefelé bizonyos életterületeken és ezen alacsony rezgésű érzéseket elkezdjük a magasabb rezgésű érzésekbe transzformálni. Megnézzük, milyen traumák okozzák a jelenlegi blokkjaidat. Ezek lehetnek öröklött családi minták vagy olyan negatív érzések, amiket átvettél közeli hozzátartozóktól és a te rendszeredet terhelik. Az érzések átalakításán keresztül a gondolatvilág is változni fog egyben.

Az energiarendszer és a fizikai test megváltoztatása

Az ember fizikai részei szoros kapcsolatban állnak az érzésekkel és a gondolatokkal. Mindent az energia alakít át, azonban a fizikai testnek, olyan fizikai anyagokra is szüksége van, melyet be kell vinni ahhoz, hogy a testi transzformáció is szinkronban működjön a másik kettővel. A fizikai szinten nagyon fontos, hogy a felszívódás a lehető legjobb legyen.

A sejtanyagcsere jó működése ezért elengedhetetlen. Az immunrendszer a következő szint a fizikai testben, utána pedig a bélflóra állapota. Ha ez a három tényező nincs rendben a testben, akkor addig nem tud összhangban létrejönni a testi harmónia sem. Ezen a szinten olyan természetes eredetű tápanyagokat javaslok, mellyel a diszharmónia megszüntethető és átalakítható. Az utóbbi években elterjedt az a nézőpont, hogy a legtöbb betegség oka lelki eredetű, ami így is van csak éppen pont azokat a szinteket felejtik el jobban megnézni, egy terápiás munka során, ami a fizikai testben zajlik a sejtek szintjén. Ha a test nincs egységben az említett fizikai tényezők szerint, akkor a gyulladásokat is kezelni kell mert attól, hogy a lelki okokat feltárjuk és rendbe tesszük, attól még a test gyulladt marad és ez további betegségek kialakulását fogja eredményezni. Sajnos az utóbbi 50 évben átalakult a mezőgazdasági termelés, ezáltal megváltoztak az alapanyagok, amelyekből előállítják az élelmiszereket így nincs bennük olyan vitamin és ásványi anyag tartalom, ami a test egészséges működéséhez szükséges. A tápanyaghiány miatt is súlyos krónikus gyulladási folyamatok indulnak el a szervezetben, amelyek elvezetnek idővel a krónikus betegségekig.

A tápanyaghiány már önmagában egy stressz a szervezetnek csak ez egy fizikai stressz, amit az ember nem érzékel majd csak akkor, ha már megjelentek a testi tünetek.

Ha azt szeretnéd, hogy a lelked is jól érezze magát a testedben akkor a testet is a megfelelő állapotba kell hozni. Így lesz igaz az a mondás, „Ép testben ép lélek!”

Út a lelki szabadság felé

A lelki szabadság és felszabadultság megtapasztalása benned van. Amikor lelkileg emelkedsz, ezzel együtt elkezded érezni a felhőtlen felszabadultság érzését. Ezt belül érzed és minden porcikádon keresztül máshogyan kezd áramolni az energia. Hirtelen olyan szépnek kezded látni az életet, mint még soha. A lelki szárnyalás érzése áthatol rajtad, amely egy időtlen és könnyed állapot.

Mindig ezt szeretnéd érezni, hiszen a lelked valójában ilyen. Szárnyaló, könnyed, örömteli, szeretetteli végtelen áramlás. Ebben az állapotban eggyé válsz a térrel és egy megnyugtató egységélmény is megjelenik benned. Mintha mindig is itt lettél volna az idők és a létezésed kezdete óta. Annyira katartikus élményig is elmehet ez, hogy komolyan elkezded befogadni és megérteni az élet és az univerzum törvényszerűségeit, főleg a szíveddel. A szeretet élmény pedig, ami ezzel az állapottal jár szavakkal nehezen leírható, ezt csak átélni tudod. Valójában egyesülsz azzal a spirituális részeddel is, ami az emberi valóságodon túl van. Érezni kezded a nagyságodat és a fényedet.

Készen állsz kibontani a szárnyaidat?

Jelentkezz a workshopomra

A programban több érdekes téma és olyan gyakorlatok vannak, melyekkel megőrizheted az egészségedet, energetizálhatod a tested és lelked.

Különleges és magas rezgések kísérnek bennünket és itt valóban azt kapod, amire a legnagyobb szükséged van ahhoz, hogy az életed a lelked választása szerinti irányba haladjon és emelkedjen.

Több fénykapun keresztül emelkedünk más valóságokba, ahonnan a tanítás és az emelés érkezik. Multidimenzionálisan elkezd kitágulni a lélek és a tudat, amely az itteni 3 dimenziós világodra is hatással lesz. Nem pusztán gyakorlatokat és módszereket adok át, hanem egyfajta dimenzió és kvantum szintű ugrás következik be a térben a megnyíló fénytereken keresztül.

Visszajelzések

A közelmúltban részt vettem Hajnalka Lélekemelő egész napos workshopján. Fizikai és lelkiállapotom öngyógyítására rengeteg hasznos tudásanyagot kaptam, mennyi mindent tudunk tenni a testi és lelki egészségünkért, amiket azóta is gyakorlok. Nemcsak információkat és magas rezgésű energiákat kaptunk, hanem sok gyakorlatot is megtanultunk már a helyszínen, melyekkel napi szinten tudunk tenni önmagunkért.

Olyan csodás energiájú volt ez az egész napos foglalkozás, amiben rengeteg szeretetet, hasznos tudásanyagot, öngyógyító gyakorlatokat, fényt, lelki emelkedést, örömöt, szívből való kapcsolódást, rezgésszintnövelést, Hajnalka szeretetteljes támogatását kaptuk, ami nagyon-nagyon szuper volt! Szívből ajánlom, az öngyógyítás, a szeretet és a fény jegyében, hiszen ez lenne a természetes működésünk és az itt elsajátítható tudásanyag és rezgésemelés által tenni tudunk a testi-lelki egészségünkért!

Nóri

Nagyon nagyon szépen köszönöm a tegnapi napot.

Tegnap nem tudtam igazán összefoglalni, hogy mik is jöttek fel bennem, azt éreztem, mint aki telítődött és nem tud megszólalni csak hallgatni jó.

A tudás, információ, amiket elmondtál, és ahogy mondod, azokat bármeddig tudnám hallgatni.  Illetve volt, hogy bizonyos részeknél azt éreztem, mint aki ismétel. Pl. A szervmeditáció zenéjénél, ahogy mentünk szervről szervre, azt éreztem, hogy ismerősen cseng a lelkemnek.

Valóban, jó csapat gyűlt össze, jó energiákkal!

Még egyszer köszönök szépen mindent. Melletted/Veled minden perc vidámság, lelkem szárnyalása.

A nap folyamán többször jött olyan nevetés fel bennem.

Hálásan köszönöm szépen, hogy elhoztad számunkra ezeket az értékes információkat. Az biztos, ahol Te megjelensz, ott csupa fény van.

Szilvia

Tedd jobbá az életed

A legmagasabb gyógyító erő a szeretet, ami mindent harmóniává képes változtatni.

Bencze Hajnalka

Több mint 10 éves gyógyítói tapasztalataim során nagyon sokféle emberrel és problémával találkoztam. Eddigi utamon sokat tanultam a lélekről az energiarendszerről és a testről.

A terápiás munkám során folyamatosan fejlesztettem képességeimet és a módszereket, melyek lehetővé tették azt, hogy egy embert teljes komplexitásában lássak és gyógyítsak minden szinten.

Van megoldás

Válassz egy szebb holnapot