LÉLEKEMELÉS WORKSHOP
Válj teremtővé a lelkeddel
LÉLEKBLOKKOLÁSBÓL LÉLEKEMELÉS

Tarts velem és megtanítom
Hogyan válj azzá a lélekké, aki te vagy?
Hogyan élj a szíved szerint, a lelkeden keresztül?
Hogyan válj tudatos Teremtővé?

A Workshop ebben segít

Számodra szól a Lélekemelés workshop!

Helyszín: MagNet Közösségi Ház Budapest, Andrássy út. 98 Boróka terem

Helyszín: Nyíregyháza, Energiaközpont, Korányi Frigyes utca 43

Magadra ismersz?

1

Alacsony teremtési szinten élsz - Átalakít a WORKSHOP!

Úgy érzed megrekedtél, blokkolva érzed magad a folyamataidban, hiányzik belőled a lelkesedés. E miatt bizonytalanság és sokszor céltalanság is jellemzi attitűdödet. A lelkesedés hiánya nem ad annyi belső erőt, hogy véghez vidd megálmodott terveidet. Jellemző az örömtelenség és szeretetlen állapot érzése.
Lélekemelés, amit megtanulhatsz a workshopon: Megtanulod a rezgésszintemelő légzést, melyen keresztül képes leszel a szíveddel felvenni a fókuszt ezáltal meghallani lelked hangját, amely felszabadítja benned a blokkolt energiát és életörömöt.

2

Kevés energiád van önmagad megvalósításához

Kiégve, fáradtnak érzed magad, melyet egy unalom és örömtelen lelkiállapot kísér szenvedély nélkül. Az energiahiány fizikai fáradtsággal is párosul, mert hiába alszol eleget napközben mégis fáradtnak érzed magad, ami nap mint nap egy ördögi kör. Az energiahiány már testi tünetekkel is együtt jár.
Lélekemelés, amit megtanulhatsz a workshopon: Megtanulsz, több olyan dinamikus mozgásformát és meditatív jellegű energetikai gyakorlatot, hogyan kell az energiarendszeredet feltölteni és úgy felvenni a kozmoszból az energiát, hogy az a lelkeddel is harmóniába kerüljön.

3

Nem érzed magadban a harmóniát - A WORKSHOP SEGÍT EBBEN

Mindig is érezted sokkal több van benned, mint amit elhitetett veled a környezeted. Ez egy egyensúlytalan állapot, mivel nincs harmóniában a személyiséged és a lelked. A kibillent állapot ezért kihatással van a lelki állapotodra az emberi kapcsolataidra, a munkádra és mindenre, amivel kapcsolatba kerülsz.
Ha nem az vagy aki lehetnél a lelked szerint valójában sosem lehetsz egyensúlyban az élet minden területén.
Lélekemelés, amit megtanulhatsz a workshopon: Megtanulod felvenni a kapcsolatot a multidimenzionális síkon is a lelkeddel, csodalatos kristályvilágokon keresztül. Elérhetővé válik számodra a kristályokkal való tisztítás és gyógyítás más dimenziókból és a földi szinteken. Megtanulod továbbá csakráid hangolását, belső szervek gyógyítását, energetikai védelem alapjait.

Ne azonosulj a kialakított hitrendszereddel, megtanítalak a Lelki létezésre és arra, hogy azzá a Teremtő Lélekké válj, aki valójában vagy!
Gyere el workshopra!

Bencze Hajnalka

Szeretettel üdvözöllek! Bencze Hajnalka vagyok holisztikus és spirituális gyógyító, tisztánlátó és érző. A pekingi kundawell intézetben végzett okleveles kínai képmedicina terapeuta, hagyományos keleti gyógymódok és módszerek gyakorlója és alkalmazója. Fülakupunktúrás addiktológus és természetgyógyász.
14 éve kezdtem el ezen az úton járni és több mint 10 éve foglalkozom emberekkel. Az eddigi tapasztalataim alapján tudom, milyen tudati és érzelmi korlátok miatt kerülnek sokan különböző problémás helyzetekbe. A megoldás elérhető, viszont a hozzá vezető út, munkát és kitartást igényel.
A befeketés önmagadba azonban mindig megtérül, hiszen áldozat nélkül nem érhető el semmi már manapság.

A segítő szerepe ebben a vonatkozásban akkor lehet fontos, ha saját erőből nem tudod merre indulj el és hogyan láss neki a folyamatnak. Jó, ha valaki megmutatja az első lépéseket, amiken ő már túl van és tudja, hogyan vezessen téged abba az irányba, ahol újra visszatalálsz önmagadhoz.

A hitrendszered meghatározza azt a realitást, aki Te vagy

A fejedben lévő gondolatokat hitrendszereid irányítják, tehát azt, akinek Te gondolod magad arról, hogy te ki vagy korántsem a saját gondolataid eredménye.

Éppen ezért ahhoz, hogy az önmagadról alkotott saját hitrendszered fel tudd építeni, ahhoz a Lelkeddel kell kapcsolódni.

Nehéz úgy a lelkedhez emelkedni, ha továbbra is a személyiségeddel azonosítod be Magad.

Emelkedj ahhoz a Lélekszinthez, aki Te vagy Valójában és kezd el élni azt az életet, amit szívből szeretnél.

Emeld fel a Lelkedet 3 lépésben

1
Érezz
Érezni csak a szívvel lehet az elme sokszor felülírhatja a belső megérzést, amit a szív jelez azonnal. Ha eddig nem tudtad, hogyan vedd észre a szíved hangját ezen a workshopon megfogod érezni azt a teret, ami mindig is ott volt benned csak nem halottad elég erősen. A harmónia, belső egyensúly, nyugalom, önszeretet és a mások iránt érzett szeretet energiája áramolni kezd benned, ami egy megváltozott belső lelkiállapotot is eredményez.
2
Áramolj
A lelkeden keresztül tudsz belépni az Isteni áramlásba, ami mindennel összeköt. Ezen a workshopon megtapasztalod azt az örök érzést, aki Te vagy a végtelen kozmikus szeretetben. Öröm és hit energiája és pozitív rezgései áramolni kezdenek ezáltal változik rezgésszinted és attitűdöd. A kisugárzásod és az új megváltozott rezgéstered új embereket és ezáltal új lehetőségeket hoznak életedbe.
3
Létezz
A létezés dinamikája öröktől fogva benned van és felszabadító ereje felbecsülhetetlen érték. Ezen a workshopon közösen fogunk azon dolgozni a csoport terének a segítségével, hogy megérezd a belső szabadság erejét és kiterjedését a multidimenzionális szinteken is, ahol egyszerre létezel. A végtelenbe tágulunk, ahol mindenki Egy a Teremtéssel.

3 dolog, ami meg fog változni az életedben a workshop hatására

Transzcendentális tudati és lelki emelkedés, ami hatással lesz az érzéseidre és gondolataidra. Másképpen kezdesz el viszonyulni a környezetedhez, jobb érzések jelennek meg benned, könyebbé válik az elméd és érzőbbé a szíved.

Lélekenergiád aktiválása által jobban és erősebben fogod érezni az áramlást ezáltal energikusabb is leszel. Gyorsabban kezdenek el működni teremtéseid a gondolati szinten hamarabb megvalósulnak terveid és álmaid.

Multidimenzionális emelkedés lélekszinten, kiterjed az érzékelésed, a megérzéseid erősebbé válnak és érezhetően megtapasztalod az Isteni gondviselést és jelenlétet. Megtapasztalás és megélés a lélekben, ami egyenlő a végtelen boldogság érzésével. Belépsz a létezés dinamikájába és érezni kezded az univerzumot. Kölcsönhatásba lépsz a térrel, aminek hatására képes leszel könnyebben irányítani az életed.

Van megoldás

Válassz egy szebb holnapot

Annak érdekében, hogy minél több emberhez eljusson személyesen az erőt adó lélekenergia, két helyszínen is megtartom a kurzust júliusban. (A Jelentkezem gombra kattintva átirányítunk a fizetési oldalra)