Azonnali lelki tisztulás

Lélekemelő gyógyítás

azonnal

Belépés a feltétel nélküli szeretet terébe

Lélekemelő gyógyítás azonnali lelki tisztulás

A lélekemelés folyamatában a lélek olyan magasabb dimenziókba emelkedik rajtam keresztül, ahol a tisztulás a feltétel nélküli szeretet terében tud megtörténni. Ez egy különleges állapot, amely megérinti az embereket és egy meghitt belső nyugalmat eredményez bennük. Lelkük tisztánlátó és tisztán érző képességei egy másik síkon jobban érezhetővé vállnak számukra.

Különböző olyan kristályvilágok terei ezek melyek a jelenlegi korszakváltás az aranykor kristály energiáit horgonyozzák le, mind az emberekben mind pedig a földön.

A feltétel nélküli szeretet energiája kezd el növekedni bennük, ami az új aranykori energiákkal van kapcsolatban.

Megtörténik a csakrák és energia központok tisztítása és harmonizálása és a belső szervek energiájának és rezgésének megemelése a kristályenergiák beintegrálása által. Hasonló folyamat történik, mint az energiagyógyászat vagy a kristály gyógyászat különböző területein, ebben az esetben nincs szükség semmilyen eszközre hiszen ezek az energiák magas rezgésű terekből érkeznek az páciensek számára.

Karmikus blokkok oldása

Karmikus blokkok oldása melyek hatással vannak jelenlegi életedre

Önmagában az információs szint ezeket az úgymond előző életekből hozott, tárolt képeket is magába foglalja, valamint azokat az eseményeket melyek a jelenlegi élet korábbi szakaszaiban megélt traumákat és negatív történéseket és tartalmazza. Ezek a traumatikus élmények okoznak később különböző lelki betegségeket bizonyos embereknél.

Ha ezeknek a képeknek az információ tartalma megváltozik akkor ez a jelenlegi életedben is változásokkal fog járni. Ebben az esetben láthatunk olyan múltbéli képeket, eseményeket is, amelyek a páciens jelenlegi életére is kihatnak és bizonyos esetekben betegséget okoznak nála.

A megélt traumák képek formájában tárolódnak a rendszerünkben ezek lehetnek sejtszinten, az energia szintjén és a lélek szintjén. Egy bizonyos életesemény negatív rezgése és tartalma nyomot hagy bennünk és hatással van az életünk különböző területeire. Amikor ezeknek a traumatikus élményeknek az energetikai nyomát megtisztítjuk, onnantól kezdve nem lesz hatással ránk.

Készen állsz a változásra?

A gyógyításra való jelentkezés limitált 3 hónapon belül adott mennyiségű emberrel tudok csak foglalkozni egyszerre ezért, ha úgy döntesz, hogy minél előbb szeretnéd, hogy életedbe megérkezzenek az új energiák és impulzusok még most döntsd el és kérj időpontot egy személyes konzultációra.

A változásra való vágy és elszántság jelzi benned azt az érzést a lélektől, hogy ebben az esetben cselekedj, ezáltal elindítva azt az energiát, ami megteremti számodra az új lehetőségeket és rezgéseket amire éppen szükséged van.

Tedd jobbá az életed

A legmagasabb gyógyító erő a szeretet, ami mindent harmóniává képes változtatni.

Bencze Hajnalka

Több mint 10 éves gyógyítói tapasztalataim során nagyon sokféle emberrel és problémával találkoztam. Eddigi utamon sokat tanultam a lélekről az energiarendszerről és a testről.

A terápiás munkám során folyamatosan fejlesztettem képességeimet és a módszereket, melyek lehetővé tették azt, hogy egy embert teljes komplexitásában lássak és gyógyítsak minden szinten.

Van megoldás

Válassz egy szebb holnapot

Csak egy pillanat még!

Eleged van abból, hogy nem tudod meggyógyítani a tested? Már kipróbáltál mindent és úgy érzed lassan feladod? Tudod és érzed, hogy te több vagy mint ez a test és jó volna harmóniába kerülni a másik feleddel? Iratkozz fel erre a hírlevélre, hogy megtudd a hogyan kerülhetsz harmóniába “magaddal” és hogyan tudok ebben Én segítni neked!