Azonnali lelki tisztulás

Lélekemelés

különlegessége

Spirituális emelkedés és tisztulás az élet minden területén
 • Transzcendentális tudati és lelki emelkedés
 • Tudati és lelki transzformáció
 • Érzelmi és mentális átalakulás
 • Individuális terápia
 • Lélekenergia aktiválása
 • Multidimenzionális emelkedés lélekszinten
 • Megtapasztalás és megélés a lélekben
 • Érzés és megérintés a lélekben
 • Érzékelés művészetének megtapasztalása
 • Érzés kommunikációja, melyet a lélek érzékel és fogad be
 • Holisztikus megoldások, spirituális gyógyulás

Mi történik a lélekemelés során

Egy ilyen egyéni lélekgyógyítás alkalmával én is egy különleges állapotba kerülök abba az eredendően tiszta Isteni forrásba, ami rám is nagy hatással van. Amikor megérkezik a lélek számára az a tiszta Isteni energia, fény és szeretet, amit szavakkal lehetetlen kifejezni van, hogy könnyekig hatódom. Hiszen ez a szeretet megérinti a lelket és abban a pillanatban egy csodát élek meg minden alkalommal, amikor együtt egy másik lélekkel tapasztalom meg mindezt.

Az emberek a kezelések alkalmával egy nagyon kellemes állapotba kerülnek, sokak elmondása szerint úgy érzik, hogy közben nincs testük és olyan számukra mintha egy másik helyen lennének. Az gyógyítások és emelések után, amikor magukhoz térnek hirtelen nem is tudják hol vannak.

Van, aki nagyon szép fényes helyekről számol be, amit érzékel és különös lebegő érzetet is éreznek. Van, aki fénylényeket lát, amelyek megjelennek ebben az állapotban. Ezek az emberek nem alszanak, egy mély meditációs állapotba kerülnek és az a megélésük, hogy egyszerre vannak két helyen az adott emelés során.

Ezek az érzetek többek között azért vannak, mert a lelkük egy magasabb Isteni dimenzióba kerül, ahol a lélek megkapja az adott tisztításokat amire éppen akkor szüksége van annak az embernek. Ezek lehetnek olyan blokkok, amelyek az illetőt jelenlegi életszakaszában akadályozzák a fejlődésben. Akár egy gyermekkori trauma vagy bizonyos esetekben előző életben szerzett traumák oldása, tisztítása történik meg.

A harmonizálás minden szinten hat, ami azt jelenti, ha valakinek van valamilyen testi tünete az sok esetben megváltozik, eltűnik. A harmónia bekerül az egyén mindennapjaiba és másképp reagál adott szituációkra, mint korábban. Nyugodtabbá, boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá válnak az emberek. Az embert ezért teljesen holisztikus szempontból közelítem meg.

A legmagasabb gyógyító erő a szeretet, ami mindent harmóniává képes változtatni. A gyógyulás nem más, mint harmónia, mellyel egyidejűleg hozzájárulunk a világ újraharmonizálásához.

Transzcendentális emelkedés

Transzcendentális emelkedés melyben az érzékelés és létezés magasabb minőségi szintjére lépsz.

A megélései és az érzései az embereknek különbözőképpen zajlanak le. Többen arról számolnak be, hogy olyan mintha mély meditatív állapotba kerülnének mégsem alszanak, ugyanakkor frissnek érzik magukat. Van, aki mindenféle színes és fényes színeket, fénylényeket lát és közben egy nagyon nyugodt, békés, harmonikus állapotot is éreznek. Van, aki nem érzi egy idő után a testét, olyan számára mintha eggyé válna azzal a fényes térrel, amit érzékel, egyfajta lebegő állapot. A szenzitív embereknél megerősödnek és tisztábbá vállnak az érzékelés szintjei.

Olyan is előfordult, hogy kiderült teljesen önmagát racionálisnak valló emberekről, hogy vannak rejtett képességeik, amikről eddig nem tudtak. A tisztítás hatására ezek a dimenziók megnyílnak az egyénben és aktiválódnak a magukkal hozott különleges képességek, melyek kinyitják számára azt a jövőt amiért ide megszületett.

A lélekemeléseket követően sokkal nyugodtabbá válnak az emberek és külsőleg a kisugárzásuk a tekintetük és az arcuk is megváltozik, ami mellett a testi tüneteik is pozitív irányba változnak. Összességében a harmónia megjelenik az életükben minden szinten.

Milyen formában zajlik a gyógyítás

Hogyan történik gyógyítás? A foglalkozások igény szerint személyesen és online formában történnek, amit előzetes egyeztetés és egy max. 20 perces díjmentes konzultáció során megbeszélünk.

Az online verziónál szinte minden ugyanúgy történik mintha eljönne hozzám a páciens. A gyógyítási idő minimum 1,5 óra, ami egyéni esetekben eltérhet ettől. A foglalkozás első része gyógyító és tudatszintemelő beszélgetéssel kezdődik, majd megkérem a pácienst, hogy lehetőség szerint helyezze magát kényelembe, le is feküdhet. A második részben már nem beszélek annyit, ekkor már egy másabb és intenzívebb energiaáramoltatást indítok el és figyelem hová kell áramoltatni a magas rezgésű energiát.

Itt én is egy meditatív állapotba kerülök, amely alatt felfokozódnak a szenzitív és extraszensz képességeim, amely által megtörténik aztán a lélek megemelkedésének és tisztulásainak a különleges folyamatai.

Olyan is előfordult, hogy kiderült teljesen önmagát racionálisnak valló emberekről, hogy vannak rejtett képességeik, amikről eddig nem tudtak. A tisztítás hatására ezek a dimenziók megnyílnak az egyénben és aktiválódnak a magukkal hozott különleges képességek, melyek kinyitják számára azt a jövőt amiért ide megszületett.

A lélekemeléseket követően sokkal nyugodtabbá válnak az emberek és külsőleg a kisugárzásuk a tekintetük és az arcuk is megváltozik, ami mellett a testi tüneteik is pozitív irányba változnak. Összességében a harmónia megjelenik az életükben minden szinten.

Kinek ajánlott és kinek nem

Mindazoknak, akik úgy érzik elakadtak az életük bármely területén.

Azoknak, akik szeretnének a belső lelki fényükhöz visszatalálni, ezáltal a tiszta szeretet állapotát újra megtapasztalni és a későbbiekben fenntartani.

Olyan embereknek, akik a spirituális úton haladnak és szeretnének nagyot ugrani dimenzionális és lelki szinteken.

Azoknak a gyógyító tevékenységet végzőknek, akik szeretnék emelni gyógyításuk erejét és minőségét a krisztusi rezgésekbe való belépés és emelkedés által.

Olyan embereknek, akik nem találják a helyüket és szeretnének az igaz lelki útjukra lépni.

Kiknek nem ajánlott ez a terápia?

Azoknak, akik kizárólag a testi tünetekre várnak megoldást és különösképpen nem érdekli őket a lelki fejlődés és a lelki tisztulás.

Tedd jobbá az életed

A legmagasabb gyógyító erő a szeretet, ami mindent harmóniává képes változtatni.

Bencze Hajnalka

Több mint 10 éves gyógyítói tapasztalataim során nagyon sokféle emberrel és problémával találkoztam. Eddigi utamon sokat tanultam a lélekről az energiarendszerről és a testről.

A terápiás munkám során folyamatosan fejlesztettem képességeimet és a módszereket, melyek lehetővé tették azt, hogy egy embert teljes komplexitásában lássak és gyógyítsak minden szinten.

Van megoldás

Válassz egy szebb holnapot

Csak egy pillanat még!

Eleged van abból, hogy nem tudod meggyógyítani a tested? Már kipróbáltál mindent és úgy érzed lassan feladod? Tudod és érzed, hogy te több vagy mint ez a test és jó volna harmóniába kerülni a másik feleddel? Iratkozz fel erre a hírlevélre, hogy megtudd a hogyan kerülhetsz harmóniába “magaddal” és hogyan tudok ebben Én segítni neked!