Azonnali lelki tisztulás

Magamról

A változás veled kezdődik és általam folytatódik tovább

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Bencze Hajnalka vagyok holisztikus és spirituális gyógyító, tisztánlátó médium.

Több mint 10 éves gyógyítói tapasztalataim során nagyon sokféle emberrel és problémával találkoztam.

Eddigi utamon sokat tanultam a lélekről az energiarendszerről és a testről. A terápiás munkám során folyamatosan fejlesztettem képességeimet és a módszereket, melyek lehetővé tették azt, hogy egy embert teljes komplexitásában lássak és gyógyítsak minden szinten.

A hosszútávú változás sikere az egyén esetében abban áll, hogy mennyire tudunk együttműködni és mennyire tudok a gondolkodására és hitrendszerére hatni az alkalmazott módszereken kívül, ami az egyensúlyának a felborulását okozta.

A terápiák hatékonyságát és tartósságát több mint 5000 kezelés és több száz elégedett páciens bizonyítja.

Már gyerekkorom óta érdekeltek a spirituális témájú tanítások és a kortársaimhoz képest sokat foglalkoztatott az a dolog, miért vagyok én itt ebben a földi valóságban, mert gondoltam biztos van valami oka, hogy itt vagyok.

Érdekelt az is, hogy az emberek miért lesznek betegek és úgy összességében miért nem boldogok úgy egyébként.

28 éves voltam amikor találkoztam a Csung Juan Csikung rendszerével, ami egy keleti önfejlesztő és egészségvédő módszer, melyet Xu Mingtang mester nyitott meg a világ számára. Az első időkben amikor a gyakorlatokat rendszeresen végeztem rájöttem, és magamon tapasztaltam, hogy az energia, amit ezekből a gyakorlatokból nyerek nagyon feltölt és harmonizálja a testem. Ahogy haladtam az egyre magasabb szintek felé később személyes tanítványa is lettem Xu Mingtang mesternek. Ez a személyes tanítványság egy szorosabb kapcsolatot jelent magával a tanítóval.

Mindig is az volt a filozófiám, hogy a megelőzés a legfontosabb egy ember életében, aminek a módját különbözőképpen találja meg mindenki. Nekem ez a rendszer sok lehetőséget nyitott ki a saját egészségem és képességeim kapcsán. Idővel világossá vált számomra, hogy ez nemcsak nekem, de másoknak is nagyon jó.

Az eddigi utam során sok szép dolgot tapasztaltam meg embereken és általuk, akik hozzám fordultak segítségért, hiszen egy-egy ilyen személyes találkozás mindig különleges jelentőséggel bír.

Alapvetően egy nagyon nyitott ember vagyok az új dolgok terén és szeretem a megfoghatatlant érzékeltetni az emberekkel és megmutatni nekik, hogy sokkal többek, mint pusztán a testük.

A lélek és a működése egyre inkább kezdett érdekelni az eltelt évek alatt kitágult a látásmódom és az érzékelésem. Még inkább erősödtek a szenzitív képességeim, melyek főleg a lélek nem megfogható tartományaiban kezdtek el működni. A munkámnak a szintjei emelkedtek, a rezgéseim emelkedtek, amit egy folyamatos emelkedésnek élek meg a spirituális gyógyításban és a különböző energia munkáimban.

Az Égi tanítóimon keresztül azóta a lélekkel más kapcsolatba kerülök, akikkel dolgozom egy magasabb szinten történik a kommunikáció és a tisztítás is az adott egyénen.

Látom és érzékelem azokat a magas rezgésű fénylényeket, akik a munkám során segítenek és megmutatják, hogy ennél a léleknél hová kell áramoljon az energia.

A spirituális gyógyító munkámban, az emberek számára egyéni harmonizálás történik az adott Isteni pillanatban és áramlásban, amire a legnagyobb szükségük van minden szinten.

A külső megnyilvánulás mindig a belső állapot tükre. A belső kisugárzás a lélek fénye és rezgése. Áldottnak mondhatom magam hiszen megvannak bennem azok az adottságok, amivel a valódi lelki értékeidet a felszínre hozom.

A találkozásom veled egyben egy új önmagadra találás is, hiszen a velem való utazás a lelkedhez vezet.

Bencze Hajnalka

Több mint 10 éves gyógyítói tapasztalataim során nagyon sokféle emberrel és problémával találkoztam. Eddigi utamon sokat tanultam a lélekről az energiarendszerről és a testről.

A terápiás munkám során folyamatosan fejlesztettem képességeimet és a módszereket, melyek lehetővé tették azt, hogy egy embert teljes komplexitásában lássak és gyógyítsak minden szinten.

Van megoldás

Válassz egy szebb holnapot

Csak egy pillanat még!

Eleged van abból, hogy nem tudod meggyógyítani a tested? Már kipróbáltál mindent és úgy érzed lassan feladod? Tudod és érzed, hogy te több vagy mint ez a test és jó volna harmóniába kerülni a másik feleddel? Iratkozz fel erre a hírlevélre, hogy megtudd a hogyan kerülhetsz harmóniába “magaddal” és hogyan tudok ebben Én segítni neked!