Azonnali lelki tisztulás

Egyéni lélekút

megnyitása

Individuális terápia , mely a lélekhez szól

Induviduális terápia mely a lélekhez szól és az egyéni lélekutat nyitja meg

Az én feladatom, hogy számodra közvetítsek olyan személyes üzeneteket számodra, ami aztán segítséget nyújt a jelenlegi életfeladataid megoldásában és lélekutad megtalálásában. A különböző életterületeken, emberi kapcsolatokban keletkezett elakadások feloldása és ezáltal a blokkolt állapot felszabadítása létrejön.

Hogyan is fogalmazhatnánk meg azt a kifejezést, hogy mi is a lélek?

A lélek a testünkhöz és energiarendszerünkhöz kapcsolódó szerves részünk mely nélkül ebben a fizikai megnyilvánulásban nem létezhetnénk. Számos spirituális tanításokban, mint például a buddhizmus tanaiban is szerepel, hogy a lélek vándorol életeken keresztül új testet ölt, amit reinkarnációnak is neveznek.

Az ok-okozat elve miatt sorsunkat vagy másképpen karmánkat alapvetően meghatározza az előző életeinkben elkövetett pozitív, avagy negatív cselekedeteink összessége. Ebből következik, hogy jelenlegi életünk alakulását ez a tényező nagymértékben befolyásolja.

Ebben a tekintetben nem beszélhetünk véletlenekről hiszen az életünkben minden okkal történik.

Különleges képességek megnyílása

Karmikus blokkok oldása melyek hatással vannak jelenlegi életedre

A tisztítás hatására ezek az új dimenziók megnyílnak az egyénben és aktiválódnak a magukkal hozott különleges képességek, melyek kinyitják számára azt a jövőt amiért ide megszületett. Talán gyermekkorunkban éreztük azt a különleges érzést magunkban, hogy semmi sem lehetetlen számunkra és mindenre képesek vagyunk, amit csak elképzelünk.

Sajnos ahogy felnővünk valahogy ezt a belülről jövő velünk született lélekérzést elfelejtjük. Azért is mert a társadalom nem erre kondicionál bennünket, nem az egyediség kibontakoztatására ösztönöz, aminek az lesz a vége, hogy eltávolodunk a lelkünktől.

Spirituális gyógyító munkámban a legfontosabb, hogy a lelked és egyben a gyermeki éned felé visszavezesselek, hogy újra képessé tudj válni a valódi lényed megtapasztalására, arra a határtalan érzés megélésére, ami gyerekként még természetes volt számodra.

Semmi sem lehetetlen és minden lehetséges a Te világodban!

Tedd jobbá az életed

A legmagasabb gyógyító erő a szeretet, ami mindent harmóniává képes változtatni.

Bencze Hajnalka

Több mint 10 éves gyógyítói tapasztalataim során nagyon sokféle emberrel és problémával találkoztam. Eddigi utamon sokat tanultam a lélekről az energiarendszerről és a testről.

A terápiás munkám során folyamatosan fejlesztettem képességeimet és a módszereket, melyek lehetővé tették azt, hogy egy embert teljes komplexitásában lássak és gyógyítsak minden szinten.

Van megoldás

Válassz egy szebb holnapot

Csak egy pillanat még!

Eleged van abból, hogy nem tudod meggyógyítani a tested? Már kipróbáltál mindent és úgy érzed lassan feladod? Tudod és érzed, hogy te több vagy mint ez a test és jó volna harmóniába kerülni a másik feleddel? Iratkozz fel erre a hírlevélre, hogy megtudd a hogyan kerülhetsz harmóniába “magaddal” és hogyan tudok ebben Én segítni neked!